TFF olaylı derbi kararını açıkladı!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı kaldığı yerden (57. dakika) seyircisiz oynanacak.

GİRİŞ 25.04.2018 15:06 GÜNCELLEME 25.04.2018 16:35
Bu Habere 519 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan saha olayları, tribünler ve koridorlardaki olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını verdi.

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan toplantıdan Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden (57. dakika) seyircisiz oynanması kararı çıktı.

Not: Kırmızı kart gören Pepe oynayamayacak ve Beşiktaş sahaya 10 kişi çıkacak. Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Caner Erkin için TFF siyah-beyazlılara oyuncu değiştirme hakkı tanıyacak.

TFF'den yapılan resmi açıklama şu şekilde;

 

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi.

TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak.

YORUMLAR 519
  • emel 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçta 5. dakikadan itibaren ilk köşe vuruşundan itibaren fb taraftarı yabancı madde atmaya başladı. Kumpas falan yok ortada. Tipik fb taraftarının saldırısına uğradı Beşiktaş. Cumhurbaşkanı kumpas dediği için olaylar buraya kadar geldi. Yazıklar olsun kendisine de maçın ertesi günü hemen kumpas olduğunu anladı demek. Nasıl kumpasçılarsa bunlar stadın en pahalı yerinden kombine almışlar vay arkadaş ya. Demek yarı finalde Beşiktaşla oynayacaklarını biliyorlardı bu günü bekledi kumpasçılar senaryoya gel vay be! Bekle verirler sana Avrupa Şampiyonasını. Ülkede futbol terörü varken bekle verirler!
    Cevapla
  • rehber 5 yıl önce Şikayet Et
    fenere ne ceza verseler kimse sesini çıkarmazdı, ama ortada beşiktaşlıların bile içine sinmeyen bir rol yapma durumu var.
    Cevapla
  • temel 5 yıl önce Şikayet Et
    çarşı nın ve Türkiyede kaos çıkarmak isteyenlerin zoruna gitmiştir
    Cevapla
  • büyük tesadüf 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir kural daha çıktı.direk kırmızı kart gören 1 maç ceza alıyor. bu zamana kadar hep iki maç alırdı ama ne hikmetse pepe bir maç ceza alacak. GS YE KARŞI OYNAYACAK.büyük tesadüf.ama gs tesadüfleri bile daha alt etmiş büyük bir kuluptür.bunu göstermenini zamanı geldi.
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'tan korkup ilk dakikalardan taş atmaya başladılar. Korkak fb dir. Hükmen cezası almamak için Şenol hocaya iftira attılar. Beşiktaş'ın hakkı siyaset eliyle yendi seçimde bu kul hakkı çıkar. Fenerasyon uefa ya şikâyet edilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle