Süper Lig'de ortalığı karıştıracak iddia! Eto'o...

Süper Lig'de devre arasında Antalyaspor’dan ayrılarak Konyaspor’un yolunu tutan Samuel Eto’o ile ilgili olarak gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'de ortalığı karıştıracak iddia! Eto'o...
Süper Lig'de ortalığı karıştıracak iddia! Eto'o...
GİRİŞ 10.04.2018 14:21 GÜNCELLEME 10.04.2018 14:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçta Pazar günü Konyaspor’u ağırlayacak Antalyaspor’da Asbaşkan Şefik Öz'ün Kamerunlu yıldız futbolcu ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’e konuşan Şefik Öz, Samuel Eto’o’nun, kritik maç öncesi Antalyaspor’dan eski takım arkadaşlarını aradığı duyumları geldiğini söyledi.

"50'YE YAKIN TELEFON GELDİ"

Eto’o’nun Antalyaspor’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek bazı futbolcuları arayarak Konyaspor’a transfer olabileceklerini söylediği yönünde dedikodular dolaştığını ifade eden Şefik Öz, “Samuel Eto’o’nun eski takım arkadaşlarını arayarak akıllarını çeldiğine inanmak istemiyoruz ama böyle bir dedikodu dolaşıyor. Bu konuyla ilgili bugün 50'ye yakın telefon geldi. Konyaspor yönetimi de böyle bir maçtan önce böyle şeyler olsun istemez. Bu durumu bazı menajerler manipüle edebilir, ancak Eto'o'ya böyle bir şey yakışmaz” diye belirtti.

Öz, “Hangi futbolcuları aradığıyla ilgili bilgimiz yok, bu durumu futbolcularımıza da sormayacağız. Böyle bir telefon gelmişse dahi futbolcularımız gereken yanıtı vermiştir” dedi.

YORUMLAR 11
  • Mehmet Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu sayın kaç ki 50 tane telefon gelmiş. U21 ve U19 oyuncularını da mı aramışlar. Antalya ortamı çamura bulamaya çalışıyor gibi.
    Cevapla
  • konya 5 yıl önce Şikayet Et
    okumaktan anlamaktan aciz burada yorum yazıyorsun.50'ye yakın ihbar telefonu geldi diyor, sen ne anlıyorsun
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalya başkanını korku sarmış.Ama korkunun ecele faydası yok.Antalyaya da 5 atarız.
    Cevapla
  • ohhh 5 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa oh olsun iyi oluyor size
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Konyayı ligden düşürmek için her cepheden iftiraya başladılar, insaf bee... Antalya başkanı iftira atacağına hafta sonu Konyadan kaç fark skor yemeyiz onu düşünsün. Gümbür gümbür geliyoruz
    Cevapla
  • @li 5 yıl önce Şikayet Et
    gundeme gelmek icin sacma sapan ifadeler. gecen yil Konyasporlu oyuncular bize gelmek istiyor diye yalandan haber yaptiran Amtalya yoneticileri yine sacmalamis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle