Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer!

Beşiktaş, Okay Yokuşlu'nun transferi için Trabzonspor'la el sıkıştı. Transferin önündeki tek engel Bordo-Mavili ekibin başkanlık seçimi...

Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer!
Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer!
GİRİŞ 07.04.2018 13:03 GÜNCELLEME 07.04.2018 13:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda takımı gençleştirmek isteyen ve bu yönde adımlar atmaya başlayan Beşiktaş'ın, Trabzonspor forması ile gösterdiği iyi performansla dikkat çeken Okay Yokuşlu için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman'ın yakın ilişkiler içinde olduğu Muharrem Usta ile Okay konusunda el sıkıştığı öğrenilirken iki kulübün takas artı para üzerinde anlaşma sağladığı belirtildi.

Ancak daha sonra Bordo-Mavili kulüpte Usta'nın seçim kararı almasından sonra transfer görüşmelerinin dondurulduğu kaydedildi.

'AYNI TEKLİFİ SUNACAK'

Gelinen son noktada başkan Fikret Orman, Trabzonspor'un yeni başkanın belli olmasının ardından Okay Yokuşlu için temaslara yeniden başlayacak. Orman'ın eski başkan Muharrem Usta yaptıkları görüşmeleri hatırlatıp yeni yönetime de aynı teklifi sunacağı belirtildi.

Eğer yeni başkan ve yönetimi de bu transfere onay verirse Okay Yokuşlu gelecek sezondan itibaren Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Okay Yokuşlu bu sezon Bordo-Mavili formayla ligde 25 maça çıktı. (Habertürk)

YORUMLAR 18
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş isterse alır Okay'ı ,ama Ts seneye şampiyonluk hedefliyorsa elinde tutmalı her oyuncusunu. İstanbul takımlarının istediği hangi oyuncuyu elinizde tuttunuz? oda ayrı konu Ogün , Abdullah , Orhan Kaynak , Egemen , Mehmet Ekici vs...
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi oyuncularını satarak asla başarılı olamazsınız onların yerine yenilerini bulup koymanız gerek .porto gibi yapabiliyorsan başka 10 tane kaliteli genç çıkarman gerek
    Cevapla
  • Uzak ara 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor hiçbir futbolcuyu vermiyor.Şimdi dağılın beyler.
    Cevapla
  • Vip 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle olmaz. Ya Avrupa ya yada kalır.
    Cevapla
  • Levrok 6 yıl önce Şikayet Et
    Okay ve Abdüllkadir Besiktasa Lens ve Tolgay ve Vida Trabzon a
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    abime bi tanede Quaresma saralım evde yer :D
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    emrin olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle