Herkes onun peşinde! Transfer savaşı...

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Kasımpaşa’da kiralık olarak forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet ile ilgileniyor. Garry Rodrigues'i satmayı planlayan Galatasaray, Beşiktaş'ın da istediği 23 yaşındaki Trezeguet için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Herkes onun peşinde! Transfer savaşı...
Herkes onun peşinde! Transfer savaşı...
GİRİŞ 25.03.2018 10:51 GÜNCELLEME 25.03.2018 11:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bruma'ya teklifler geldiği dönemde Garry Rodrigues'i kadrosuna katarak B planını devreye sokan Galatasaray benzer bir stratejiyle Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Trezeguet'yi transfer etmek istiyor. Rodrigues'e Premier Lig'den gelen teklifler sonrasında oyuncusunu 20 milyon Euro civarında bir rakama elden çıkarmayı düşünen Galatasaray yönetimi, teknik kadronun çok istediği Trezeguet lakaplı Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın transferi için düğmeye bastı.

KASIMPAŞA OPSİYONU KULLANACAK

Kasımpaşa'nın Anderlecht'ten bir sezonluğuna kiraladığı ve 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu elinde tuttuğu 23 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu için sarı kırmızılı kulübün 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Belçika medyası, Trezeguet için Galatasaray ile birlikte Beşiktaş'ın da istekli olduğunu iddia ederken, Kasımpaşa yönetiminin Anderlecht'in bonservisine 2.5 milyon Euro ödediği genç oyuncunun satın alma opsiyonunu kesin olarak kullanacağı gelen haberler arasında.

DENAYER VE SİNAN'A: HAZIR OLUN

G.saray'da Trabzonspor maçı öncesi iki oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Serdar Aziz ve Feghouli kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Serdar ve Feghouli'nin durumunu dikkate alan teknik heyet, bu iki oyuncunun alternatifi olarak gördükleri Denayer ve Sinan Gümüş'e "Hazır olun" mesajını iletti.

YORUMLAR 5
  • boş 6 yıl önce Şikayet Et
    şu denayerde ne var anlamam, durmadan denayer denayer. bu adamı mnc city nasıl almış, hiçbir şey yok sadece koşuyor ama boş.
    Cevapla
  • özkan 6 yıl önce Şikayet Et
    genç olduğu gelecek vaat ettiği için m.city almış ama kendini hiç geliştirememiş bir futbolcu bizim ligin anca orta sıra takımlarında oynar
    Cevapla
  • Jason denayer 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende de birsey yok ama boş boş burada konuşuyor iste...ne fark var??? Belçika milli takımı ve man city futbolcudan anlamıyor ama sen anliyon, harbiden büyük adamsın bebe ruhi...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu eleman hava gazı
    Cevapla
  • Diyarbakır 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah Galatasaray kaçırmaz bu fırsatı
    Cevapla