Talisca ve Giuliano için kader günü

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yıldızları Giuliano ile Talisca için yarın büyük gün olacak. Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite yarın kadroyu açıklayacak.

Talisca ve Giuliano için kader günü
Talisca ve Giuliano için kader günü
GİRİŞ 11.03.2018 14:16 GÜNCELLEME 11.03.2018 14:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi yarın sürpriz bir heyecan bekliyor.

2018 Dünya Kupası’nın favori ülkelerinden Brezilya Milli Takımı’nda teknik direktör Tite, yarın milli takım kadrosu açıklanıyor. TSİ ile 17.00’da açıklanacak kadro Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. 

Son 3 aylık süreçte Tite’nin yardımcıları sık sık Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe’de Giuliano ve Beşiktaş’ta Anderson Talisca’yı takip etti.

Ciddi anlamda Tite’nin radarında olan iki yıldız için yarınki kadro açıklaması büyük önem taşıyor. Tite’nin 15 kişilik kesin kadrosunun belli olduğu, geri kalan kısmın da şekilleneceği belirtiliyor.

23-27 Mart tarihlerinde Rusya ve Almanya ile hazırlık maçları yapacak kadroyu duyuracak olan Tite’nin Giuliano ve Talisca kararı da yakından beklenecek.

Brezilya basınına göre, hazırlık maçı kadrosunda olan futbolcuların, Mayıs ayında açıklanacak Dünya Kupası kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Son 2 aylık süreçte golleriyle yıldızlaşan ve son olarak dün akşam Gençlerbirliği filelerini sarsan Talisca ve Fenerbahçe’de kariyerinin en skorer günlerini yaşayan Giuliano için de oldukça heyecan verici bir gün olacak. 

YORUMLAR 2
  • Hahah 6 yıl önce Şikayet Et
    Gulyanoyu hali sahada oynatmam.aday adayi bile olamaz brezilyada.talisca belki.
    Cevapla
  • Anti_Talisca 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi Talisca'yı alsında rakip futbolculara topsuz alanda yumruk atsın. Brezilya'ya karakter katar.
    Cevapla