Resmi açıklama geldi! Trabzonspor satılıyor mu?

El Cezire Televizyonu, Trabzonspor'un Katarlılara satılacağını iddia etti. Bordo-mavili kulüp KAP'a açıklama yaparak bu haberi yalanladı.

Resmi açıklama geldi! Trabzonspor satılıyor mu?
Resmi açıklama geldi! Trabzonspor satılıyor mu?
GİRİŞ 23.02.2018 15:31 GÜNCELLEME 23.02.2018 17:27
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

İşte kulüpten KAP'a yapılan açıklama

Basın-yayın organlarında çıkan  ''Katarlılar Kulübü Satın Alıyor'' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. SPK düzenlemeleri ve ilgili mevzuatlar uyarınca bu nitelikteki kararlar Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleşebilecek olup, Özel Durumlar Tebliği gereğince bu kapsamdaki kararların da kamuya açıklanması gerekmektedir. Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından bu konuda alınmış bir karar bulunmamaktadır.

 

 

Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durum Tebliği'ne göre kamuya açıklanacak herhangi bir husus bulunmamakla birlikte, SPK düzenlemeleri çerçevesinde Kamuyu Aydınlatma Platformu ve web adresimizde yapılan resmi duyurular haricindeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

İŞTE O İDDİA

El Cezire televizyonu, Katar Emiri Ailesine ait bir holding'in Trabzonspor'un yüzde 50'sine 250 milyon dolar teklif edileceğini duyurduğu iddia edilmişti.
 
Habere göre Katar'ın zengin iş adamlarından Muntag Al Gafy, 1.5 yıldır gerek Trabzon'u gerekse de Trabzonspor'u inceliyor ve takip ediyor.
 
Hatırlanacağı üzere Katar ve Trabzonspor cepheleri yeni stadın yapımında da ortak hareket etmişti. Ayrıca Katar bankası QNB, halihazırda Karadeniz ekibinin forma sponsoru.

YORUMLAR 67
  • oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah satılır bari şampiyon oluruz
    Cevapla
  • Yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig çok seviyorum
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    satsinlar belki şampiyon olur
    Cevapla
  • Yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya yanlış söylüyön zaten oyuncular çok iyi
    Cevapla
  • turan 6 yıl önce Şikayet Et
    satsinlar kardeşim her yıl kahır cekmekdense kaliteli transferler futbolcularin parası tıkır tıkır odenir bence cok iyi olur inşaAllah dogrudur yeter artik bu şekilde hep hayal kırıklığı devam eder
    Cevapla
  • Samsunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hic yoktan devletimiz rahatlar devletimizin ustunden bir yuk iner trabzonsporun borcu cok arkadaslar obur 3 buyuklerinde var ama yine simdilik idare ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle