Sumudica: Sizin için Allah, benim için Tanrı...

Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, 1-0 geriye düştükleri maçta takımın direnç göstererek beraberliği yakalamasının olumlu olduğunu söyledi.

Sumudica: Sizin için Allah, benim için Tanrı...
Sumudica: Sizin için Allah, benim için Tanrı...
GİRİŞ 11.02.2018 18:13 GÜNCELLEME 11.02.2018 18:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sumudica, rakiplerine ilk yarıda hiç pozisyon vermediklerini, ikinci devrede ise duran toptan gol yediklerini belirtti.

İyi bir maç çıkardıklarını ve 90 dakika boyunca oyunu kontrol ettiklerini ifade eden Sumudica, "İkinci yarı beraberliği yakaladıktan sonra rakip sadece hızlı hücumlarla çıkmaya çalıştı. Son dakikalarda Şamil önemli bir fırsatı kaçırdı. Sizin için Allah, benim için Tanrı bugün bize yardım etmedi. Rakibimiz defans yapmaya gelmiş. İlk yarıda hiç fırsat yakalayamadılar. Taraftara teşekkür ediyorum, beraberlik golünü bulmada bize yardım ettiler." diye konuştu.

Ligde 5. sırada olduklarını hatırlatan Rumen teknik adam, şunları kaydetti:

"Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Burada unutmamamız gereken Göztepe ve Sivasspor'un üstündeyiz. Rakiplerimizle aynı puanda olursak ikisine karşı da avantajlıyız çünkü Sivas'a karşı deplasmanda kazandık evimizde berabere kaldık. Göztepe'yi de evimizde yendik deplasmanda berabere kaldık ve ikisinden de 4'er puan aldık. 13 maçımız daha var. Benim için bütün maçların tamamı final havasında. Kayserispor ilk yarıdaki futboluna devam edecek."

Aybaba: "Onlar da bizden çekinmişler"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise Kayserispor'un da kendilerinden çekindiğini ve kendilerini geride karşıladığını söyledi.

Kayserispor'un önceki maçlara göre taktik değişikliğine gittiğini aktaran Aybaba, şu ifadeleri kullandı:

"Kayserispor ön tarafta baskı yapar derken onlar da bizden çekinmişler. Biz onları nasıl planladıysak onlar da bizi iyi izleyip planlamış. Çok geride karşıladılar. Böyle olunca da pozisyon bulmakta onlar da zorlandı, biz de zorlandık. Öne geçtiğimiz bir maçtı, çok basit bir gol yedik. Maç öncesinde 'Bir puan nasıl bir deplasman puanı?' diye sorsanız, 'İyi.' deriz. Fakat oyuna bakınca futbolcularımız biraz daha dikkatli, final paslarındaki tercihleri doğru olsaydı belki galibiyetle ayrılacaktık."

YORUMLAR 12
  • Tuncay 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok gereksiz bi cümle söz kullanmış hatta yanlış Sen nereden bilecen Allahın yardım edip etmedigini 11+3 oyuncunun elinde macı kazanıp kazanamayacagı nedense son zamanlarda düşüşte gibi KYS Sivassporu'da bu arada tebrik etmek gerekir yükselişteler bari 1 Anadolu takımı Uefaya katılsa ne güzel olur şu durumda Kayserispor ve Sivassporun şansı hala var. Saygı ve Sevgiyle herkese hayırlı Akşamlar
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    sen Allaha şirk koşarsan rabbim sana yardım edermi bügün farzları yerine getirdinmi
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıyorsu , adam müslüman değil ne farzından bahsediyorsun
    Cevapla
  • millet 6 yıl önce Şikayet Et
    allah brlani versin
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın yardım edip etmediğini nerden biliyor sümme haşa Allah adına konuşmaya gerek yok
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ister kabul et ister etme futbol denilen sey seytan oyunu. Zaman kaybi. Seytan oyunu olan bir ise Allah” i neden karistiriyorsun diyecem de adam zaten musluman degil. Allahim bizlere akil fikir hidatet versin. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle