F.Bahçe'nin ortalığı karıştıran açıklamasına cevap

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabaka hakemlerinin değiştirildiği iddialarına cevap verdi.

F.Bahçe'nin ortalığı karıştıran açıklamasına cevap
F.Bahçe'nin ortalığı karıştıran açıklamasına cevap
GİRİŞ 05.02.2018 18:10 GÜNCELLEME 05.02.2018 18:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu'nun yaptığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayımlanan açıklama şu şekilde:

"Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftası'nda oynanan Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabaka hakemlerinin değiştirildiğine dair kamuoyunda yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Merkez Hakem Kurulu'nun hakem atama yöntemine göre; hafta içinde etap çalışması yapılır, perşembe günü öğleye kadar son kontroller yapılarak bütün liglerdeki müsabakaların hakem tebligatları tamamlanır ve hakemlere resmi olarak tebliğ edilir.
Tebliğ edilen maçların hakemler tarafından onaylanmasını takiben, en geç bir saat içinde listeler Federasyonumuzun resmi sitesi www.tff.org'da yayımlanarak kamuoyuna duyurulur.

Geçtiğimiz hafta perşembe günü de öğle saatlerinde Spor Toto Süper Lig hakemleri dahil olmak üzere hakemlerin tebligatları bu yönteme göre yapılmış olup, tebligat ve duyurudan sonra herhangi bir hakem değişikliği söz konusu olmamıştır."

YORUMLAR 7
  • viola 6 yıl önce Şikayet Et
    GS 10 metre ofsaytdan gol atıp maç kazansın fenere gelince başını çıkartın. YAZIKLAR OLSUN
    Cevapla
  • m.vp 6 yıl önce Şikayet Et
    biktik turk futbolundan hakeminden
    Cevapla
  • nkb0655 6 yıl önce Şikayet Et
    rezil ettiniz güzelim futbolu. maç başı iyi para sizi de bozdu. hakemliği de rezil ettiniz. merak ediyorum mhk başkanı bjk li olduğu tescilli namoğlu tff binasında ne iş yapar. bürokrat gibi gelene geçene çay ısmarlıyor herhalde.
    Cevapla
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    İkna olduk )))) Baştan söylesenize şunu)))) Ne diyeceklerdi? Evet son anda değiştirdik mi diyeceklerdi? FETÖ gölgesi hala kara bir bulut gibi Türk Futbolunun tepesinde dolaşıyor....
    Cevapla
  • Ashuwak 6 yıl önce Şikayet Et
    Zirvedeki 4 takımında bu hafta puan kaybetmesi ne büyük bir tesadüf ve bunda da hakem hataları ön planda insan acaba kimler iddaa dan büyük paralar kaldırıyor demeden edemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle