F.Bahçe'den Fikret Orman'a ret!

Fenerbahçe, Dursun Özbek'in yerine Kulüpler Birliği Başkan adaylığına soyunan Fikret Orman için ret cevabı verdi.

F.Bahçe'den Fikret Orman'a ret!
F.Bahçe'den Fikret Orman'a ret!
GİRİŞ 24.01.2018 17:17 GÜNCELLEME 24.01.2018 17:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir önceki Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın istifasının ardından oy birliği ile Dursun Özbek'i göreve getiren kulüpler, Özbek'in yerine gelecek isim konusunda bir kaç parçaya bölündü.

Dursun Özbek'in istifasının ardından ortak kararla eski başkan Göksel Gümüşdağ'a teklif getiren kulüpler, Başakşehir Kulübü başkanından aldıkları "ret" cevabının ardından yeni aday konusunda bu kez ortak noktada buluşamadı.

Kulüplerin ağırlı kısmı Özbek'in yardımcısı Göztepe Başkanı Mehmet Sepil konusunda birleşirken, bu kez de Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "adayım" demesiyle Mehmet Sepil adaylıktan çekildi. Sepil, ortak bir konsensus olursa "varım yoksa birine rakip olmam" diyerek çekildi.

Bazı kulüpler de Beşiktaş Kulübü Başkanı'nın adaylığına federasyonunun da sıcak baktığını bunun kulüpler için avantaj teşkil ettiğini belirterek Orman'a destek verdi ancak Fenerbahçe başta olmak üzere bazı kulüplerin de buna karşı çıktığı öğrenildi.

Tekrar Göksel Gümüşdağ'ın kapısını çalmaya hazırlanan kulüplerin olumsuz bir cevap alması halinde ilk ortak alternatiflerin Göztepe ve Alanya kulüp başkanları olduğu ifade edildi. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • DerinANALIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceli olarak Fikret Orman diyorum. Aziz sen defol artik !
    Cevapla
  • mehmett 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kisi yuzunden takim degistiren cahillik
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen adamsin Adam sayin başkanim Aziz yildirim acik sözlü yalakalik yapmadan ret okadar. Tüpcü fikonun olmasini niye istiyor acaba.
    Cevapla