Hamza Hamzaoğlu'yla anlaşma sağlandı!

Hamza Hamzaoğlu Süper Lig'e geri döndü. Antalyaspor, daha önce Galatasaray'ı da çalıştıran Hamzaoğlu'yla 1,5 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Hamza Hamzaoğlu'yla anlaşma sağlandı!
Hamza Hamzaoğlu'yla anlaşma sağlandı!
GİRİŞ 01.01.2018 14:11 GÜNCELLEME 01.01.2018 17:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Antalyaspor, tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile 1.5 yıllığına prensipte anlaştı.

Süper Lig'e Avrupa kupalarına katılma hedefiyle başlayan Antalyaspor'da, kötü gidişin ardından ilk devrede 2 teknik direktör değişikliği yaşandı ve başkan görevden ayrıldı. Puan cetvelinde alt sıralarda yer alan Antalyaspor, devre arasını fırsat bilip, ikinci yarıda çıkışa geçmeyi hedefliyor. Kırmızı beyazlılar, Leonardo Araujo'dan boşalan teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nu getirmeyi planlıyor. Antalyaspor yöneticileri ile masaya oturan tecrübeli teknik direktör, kırmızı-beyazlı kulüple 1.5 yıllığına prensipte anlaştı. 

Gün içinde Antalya'ya gelerek sözleşme detaylarını konuşacağı belirtilen Hamza Hamzaoğlu'nun, 4 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak olan Antalyaspor'un kampında, takımın başında yer alması bekleniyor. Antalyaspor yöneticileri aynı gün düzenlenecek imza töreniyle Hamza Hamzaoğlu'nun göreve başladığını duyurmayı düşünüyor.

YORUMLAR 6
  • ADSIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazik, demekki Antalyaspor küme düsmek istiyor.
    Cevapla
  • gönülden yaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    ben aslında gs görmek isterdim inşallah hayırlara vesile olur Hamza hoca
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Deneyimli hocaya hayırlı olsun galatasaray yöneticileri kıymetini bilmedi
    Cevapla
  • ıspartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    alanya da karaman, antalya da hamzaoğlu. terim kadroyu kuruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle