G.Saray'dan teklif aldı mı? Flaş açıklama...

Adı G.Saray ile anılan Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, sarı-kırmızılı takımdan henüz bir teklif almadığını söylerken, sözleşmesinde tazminat maddesi olduğunu belirtti.

G.Saray'dan teklif aldı mı? Flaş açıklama...
G.Saray'dan teklif aldı mı? Flaş açıklama...
GİRİŞ 19.12.2017 11:21 GÜNCELLEME 19.12.2017 11:27
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından gündeme gelen isimler arasında yer alan Kayserispor'un başarılı teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya basınına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan bir teklif almadığını, ancak sözleşmesinde bir fesih bedeli olduğunu kaydeden Sumudica, "Şu anda Galatasaray ile bir görüşme yok. Tudor ile yolları ayırdılar, ancak benim için şu anda spekülasyon. Anladığım kadarıyla, ligi tanıyan bir teknik direktör istiyorlar. Ben de ismimi gazetelerde, televizyonlarda görüyorum. Galatasaray büyük bir takım ve büyük bir ismi takımın başına getirecektir. Benim Kayserispor ile bir sözleşmem var ve bu sözleşmede fesih bedeli de, tazminat bedeli de var" diye konuştu.

Kayserispor ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Sumudica, sarı-kırmızılı takımı 30 puanla 5. sıraya taşıdı ve oynattığı futbolla otoritelerden geçer not aldı.

.

YORUMLAR 26
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    sakın gitme !!!sakın!! tudor gibi fatih terim gibi hamza gibi kovarlar seni işin bitince hadi güle güle vefasız klüp
    Cevapla
  • Oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir kere de şu yılmaz vuralı getirin sanki ne olur Adam Tudordan kötü mü yada rickerink ten
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerli yerli yerli
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gs mazlumun ahını alala batacak benden söylemesi hangi takım başarılı hocasına göz dikiyor.Tudoru aldı karabükü küme düşürdü.Bu acayip gayrı ahlaki bir olay.
    Cevapla
  • aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    bence çok iyi olur aslında trabzondan rıza gelse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle