Sosyal medya yıkılmıştı! Emniyet inceleme başlattı

Karabük Emniyet Müdürlüğü, Kardemir Karabükspor - Göztepe maçı sonunda sosyal medyada yer alan, "Polis amiri tribüne üçlü çektiriyor" başlıklı görüntü ile ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya yıkılmıştı! Emniyet inceleme başlattı
Sosyal medya yıkılmıştı! Emniyet inceleme başlattı
GİRİŞ 05.12.2017 12:33 GÜNCELLEME 05.12.2017 12:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yapılan yazılı açıklamada, "Kardemir Karabükspor ile Göztepe arasında oynanan maç sonunda sosyal medya hesaplarında Göztepe taraftarına 'Polis amiri tribüne üçlü çektiriyor' başlığı adı altında yayınlanan video ile ilgili basın açıklaması yapılmasına gerek duyulmuştur.

2 Aralık Cumartesi günü saat 16.30'da ilimizde oynanan Süper Lig futbol müsabakası güvenlik tedbirleri için, çevre illerden takviye personel talep edilmiş olup, sosyal medyaya da ilimize takviye olarak gelen personelin görüntüleri yansımıştır. Konu ile ilgili personelin bağlı olduğu il’e bilgi verilerek gerekli inceleme başlatılmıştır" denildi.

YORUMLAR 18
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hareket çok süper olmuş bence, ama iş güzarlar yine iş başında. Soruşturma başlattık, neden? Teşkilatımı sattı? Bırakın bu işleri. Onlar da insan. Ama sizleri anlamakta zorlanıyorum
    Cevapla
  • Vatandas muhittin 6 yıl önce Şikayet Et
    ne var bunda seyircileri o kadar polis sempati kanaliyla sakinlestirebilir.bir avuc polis o kadar insanla duygular araciligiyla baglanti kurup guvenlik saglar.nitekim ne olursa olsun bir sey yok burda.
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel olmuş insan olan her şey duygusaldır TEBRİKLER
    Cevapla
  • haluk kart 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi birşey yapmış. gereksiz yere adam mı coplasaydı.
    Cevapla
  • VATAN 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH aşkına nedir bu şaka mı. Polis ise bunu yapamaz mı yani. İnşallah yanlış yapıp bu memura ceza kesilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle