'VAR' kararını verdi! Cüneyt Çakır...

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) deneme amaçlı başlattığı VAR (video yardımcı hakem uygulaması) 11. hafta maçlarında da uygulandı.

'VAR' kararını verdi! Cüneyt Çakır...
'VAR' kararını verdi! Cüneyt Çakır...
GİRİŞ 06.11.2017 16:44 GÜNCELLEME 06.11.2017 16:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

MHK'nin, tartışmalı maçlardaki kararlar hakkında geniş kapsamlı bir rapor hazırladığı bildirildi.

Demir Grup Sivassspor-Atiker Konyaspor maçının 16'ncı dakikasında ev sahibi ekipten Bifouma'nın, Konyalı Eren'in ayağına basmasına rağmen Cüneyt Çakır'ın penaltı vermesi ve tepki görmesi üzerine bu pozisyonda VAR'ın vereceği karar da belli oldu. Çakır'ın, defanstaki Eren'in ayağına bakmadığı için hata yaptığı, VAR olsaydı bu penaltıyı iptal edeceği öngörüldü.

TALİSCA'NIN POZİSYONUNDA KARAR YİNE HAKEMİNDİ

Ayrıca Göztepe-Beşiktaş maçında ev sahibinin attığı golün yine VAR tarafından iptal edileceği, Talisca'nın penaltılık pozisyonunda ise hakem Hüseyin Göçek'in bölgeye çok yakın olması yüzünden ise video yardımcı hakemlerin bu karara karışmayacağı belirtildi.

GALATASARAY'IN PENALTISI İPTAL OLACAKTI

Galatasaray-Gençlerbirliği maçında ise ev sahibi lehine verilen penaltıda rakip oyuncunun kolunun kapalı olması yüzünden bu kararın VAR tarafından iptal edileceği vurgulandı.

KASIMPAŞA'NIN İTİRAZINA 'VAR' ÇEKİMSER KALACAKTI

Kasımpaşa'nın kart konusundaki isyanı ile ilgili ise Bursalı Titi ve Ertuğrul'a çıkmayan kartlar konusunda VAR'ın net bir gözlemi olmayacağı ve kartlar konusunda çekimser kalacağına dikkat çekildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • 16spor 6 yıl önce Şikayet Et
    kasımpaşanın mutlak çok maçta canı yanmıştır,emin olsunlar bizimde canımız en az onlar kadar yanmıştır,lakin son haftada ki maçta kemal özdeşin tek kişilik tiyatrosunu izledik,mimikler ,tripler ,9 kişi kalması gereken kasım paşalı oyuncularına ,rakibi çıkartmayın derken herhalde tendonlarına ,bilekelrine basın demiş beyzade,böyle rakibin sağlığını hiçe sayan hocalar olmaz olsun.
    Cevapla
  • Krondön 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetö=Gs
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Herseyi kendi lehinize her turlu ceviriyosunuz onun icin ben bu tff ve mhk varken turk futbolunun duzelecegini zannetmiyorum
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayin penaltisi neden iptal edilebilirdi? tamam eli kapali ama avantaj sagliyor kurala göre avantaj sagliyorsa penalti
    Cevapla
  • zong67 6 yıl önce Şikayet Et
    topa müdahele ederkenki durumu doğal ise penaltı verilmiyor kurallar değişiyor!
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakem e de gerek yok aslinda. videodan karar verelim Stadt Hoparlörlerinden de anons edelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle