Cüneyt Çakır'dan olay penaltı kararı

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı çok konuşuldu.

Cüneyt Çakır'dan olay penaltı kararı
Cüneyt Çakır'dan olay penaltı kararı
GİRİŞ 05.11.2017 21:11 GÜNCELLEME 05.11.2017 21:59
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan maçta hakem Cüneyt Çakır'ın kararı maça damga vurdu.

Atiker Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü sürerken, Demir Grup Sivasspor'un atağında Thievy Bifouma rakip ceza sahası içinde yerde kaldı. Atiker Konyasporlu Eren Albayrak'ın ayağına basarak yere düşen Thievy Bifouma için hakem CÜneyt Çakır penaltı düdüğünü çaldı.

Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı sonrası Atiker Konyaspor büyük bir şok yaşarken, itirazlarda bulundular. Ancak bu itirazlar sonuç vermedi ve Cüneyt Çakır kararını değiştirmedi.

YORUMLAR 68
  • ahmet polat 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında konyalı futbolcu çok iyi niyetli değil dengesini bozmak için ayağını sokuyor bifouma uyanık olsa basmasa penaltı ama bu durumda faul yapmış oldu. sivasa verilen penaltı da yanlış
    Cevapla
  • F.Ç. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ronoldoyu bile futboldan soğuttu bu hekem
    Cevapla
  • Droğba 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimin çıkarı varda video hakemlıgini devreye sokmuyorlar aceba,futbolcular futbol oynamıyor,birileri oynatıyor.bu çok kesin .
    Cevapla
  • Yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk penaltının da penaltı ile alakası yokdu iki tarafın da penaltısı yanlıştı
    Cevapla
  • kemal aşçıoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu cüneytın babası kesin fetöcüdür.çünkü avrupada maç almasına imkan yok bu işte bir gariplik var bu kadar hata yapıcan yine macları kapıcan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle