Süper Lig'in yıldız ismi futboldan men edildi!

Trabzonspor ile sözleşmesini haksız nedenden dolayı fesh eden Özer Hurmacı, futboldan 6 ay men edildi.

Süper Lig'in yıldız ismi futboldan men edildi!
Süper Lig'in yıldız ismi futboldan men edildi!
GİRİŞ 02.11.2017 17:47 GÜNCELLEME 02.11.2017 21:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor'da forma giyen Özer Hurmacı, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm kurulu tarafından 6 ay futboldan men edildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın şirketimizle olan sözleşmesini haksız nedenle feshettiğine, oyuncu tarafından talep edilen 6,4 milyon lira fesih tazminatının reddine ve futbolcunun 6 ay süre ile tüm müsabakalardan men edilmesine karar vermiştir." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Özer Hurmacı'nın 24 Ağustos 2016 tarihinde kulübe ulaşan ihtarname ile 31 Mayıs 2018'de bitecek sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklamıştı.

Bordo-mavili kulüp, daha sonra Özer Hurmacı'nın sözleşmesini haksız bir şekilde feshettiği gerekçesiyle TFF'ye başvurmuştu.

Özer Hurmacı, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Teleset Mobilya Akhisarspor'da forma giymiş, bu sezon başında da Osmanlıspor ile anlaşmıştı.

YORUMLAR 19
  • faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    bu sahis ne zaman futbolumuzun yildizi oldu ?
    Cevapla
  • Tarik 6 yıl önce Şikayet Et
    Yildiz futbolcu ?... Takimina kac tane mac kazandirdiki yildiz oluyor. Bildigin normal futbolcu iste
    Cevapla
  • Mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek ya adam usulsüz bir iş yaptıysa cezasını çekmeli tabiki kulüpler birer şirkettir şirketleri de bu şekilde zarara uğratan kim olursa olsun cezasını çeker yorum yaparken fanatizmi bir kenara bırakın objektif olun lütfen
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    ne verdi de 6,4 milyon talep ediyor, iyi olmuş.
    Cevapla
  • Kayseri 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ayagina kursun sikan ts diyecem ammmmaaaa Bunlar hakanida futboldan men ettirmis olan milli takima olmustu Ammmmaaanin devami rustan türk olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle