TFF'den devrim gibi karar!

Caner Erkin'in ekrana yansıyan görüntülerinin ardından TFF düğmeye bastı ve 'dudak okuma yöntemiyle ceza' sistemine geçilmesine karar verildi.

TFF'den devrim gibi karar!
TFF'den devrim gibi karar!
GİRİŞ 26.10.2017 12:19 GÜNCELLEME 26.10.2017 16:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son olarak Beşiktaş - Başakşehir maçında Caner Erkin'in, ekrana yansıyan hakeme yönelik küfür ve davranışlarıyla patlak veren 'ceza tartışması' yeniden alevlendi.

Gazete Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre bu tür eylemler karşısında hakem ve gözlemci raporlarına yansımadığı sürece ceza verilmeyen futbolcu ve teknik adamlara yayıncı kuruluştan gelen görüntüler doğrultusunda da ceza verilecek.

Caner Erkin olayından sonra harekete geçen TFF Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde talimatta gerekli değişiklikleri yapacağı öğrenildi.

TALİMATTA DEĞİŞİKLİK

İngiltere Premier Lig başta olmak üzere Avrupa'nın önde gelen liglerini bu anlamda örnek alan TFF'nin özellikle Süper Lig'in marka değerini koruma altına almak için düğmeye bastığı bildirildi.

Saha içinde yaşanan hakaret içeren el-kol hareketlerinin yanı sıra hakemi aldatmaya yönelik davranışlar da artık kesinlikle cezasız kalmayacak. Dudak okuma yöntemi ile çok net bir biçimde belli olan küfürlere de gerekli tüm cezalar verilecek.

YORUMLAR 13
  • Engin 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ta son dönemde ekrana yansıyan küfürler cezasız kaldığı sürece ekran seyircisinin ekrandan uzaklaşmasına sebep oluyor her ne kadar caner ceza almış gibi görünsede tahkim cezayı indirecektir buda malesef bizim futbolumuzun özetidir.
    Cevapla
  • makro 6 yıl önce Şikayet Et
    Gayet mantıklı. Yalnız tribünde olay çıkaran şahıslara yönelik yaptırım lazım.
    Cevapla
  • Gerçek Türkler 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tüpçü ne anlar ancak Beşiktaş'ı batırdı şimdi sıra federasyona geldi defolup git artık
    Cevapla
  • komedi 6 yıl önce Şikayet Et
    yine dereyi geçerken at degiştirildi. sezon başı uyuyodu bunlar galiba. sanki geçen sezonlarda hiç böyle olaylar yaşanmadı.
    Cevapla
  • asıl 6 yıl önce Şikayet Et
    yabancı sayısı 6 ya düşsün. devrim gibi karar bu olur.
    Cevapla
  • gerçekçi 6 yıl önce Şikayet Et
    yabancı sayısı 6 ya düşsün ozan gibi tarık gibi takozlara 15 milyon verelim demi zaten kulüpler fedle anlaşmış para basacakmış....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle