Artık yeter! Bitsin bu barbarlık

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için stada gitmek üzere yola çıkan Fenerbahçe taraftarları, bindikleri halk otobüsünün camlarını kırdı.

GİRİŞ 22.10.2017 16:41 GÜNCELLEME 22.10.2017 17:21
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisine gitmek için bir grup Fenerbahçe taraftarı Kadıköy’den yola çıktı.

Halk otobüslerini tıka basa dolduran taraftarlar yol boyunca sloganlar attı. Fenerbahçe taraftarlarının, halk otobüsünün camlarını kırdığı görüldü.



Otobüsün camlarını kıran taraftarlar daha önce Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan, “Taraftarlarımız için organize edilen otobüslerde oluşabilecek herhangi bir maddi hasar durumunda, emniyet birimleri hasarın sorumlularını derhal tespit edecek ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca kendilerine işlem yapılacaktır. Otobüslerde oluşabilecek hasarları yapanların tespit edilememesi halinde, otobüse binen tüm taraftarlara yasal işlem yapılacaktır” şeklindeki uyarıları dikkate almadı.

YORUMLAR 130
  • tayfur yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    tek bir soru soruyorum ? neden Galatasaray deplasman otobüslerinde bu yaşanmıyor fb ve bjk den başka bunu kim yapıyor ?
    Cevapla
  • Ant 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol sevmem, ama bu yapılanı Galatasaray deplasman otobüslerinde de görsen ki çok mümkün, o zaman ne diyeceksin? Münferit taşkınlıklar heryerde olabiliyor. Önemli olan zeminin oluşturulmaması, futbola gerektiğinden fazlaca değer verilmesinin ortadan kaldırılması gerekiyor, cezasının da çok ağır olması gerekiyor. Bu aktivite öyle bir hal aldı ki "futbol terörü" kelimesini bile türettirdi. Taraftarlar olarak bu maçlara yüklediğiniz anlamı bir değerlendirin önce...bence.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ellerine ne geciyor aceba merak ediyorum
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    oluşan zararı kulüblre yükle bu iş bitsin artık
    Cevapla
  • Reisci 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu belediye otobüsü halk otobüsü değil yazıktır Maça giden kendi arabasıyla gitsin
    Cevapla
  • Ers 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların topluma zararları sert şekilde önlenmelidir futbol beş para etmez bir eylemdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle