Futbol magandaları yine sahnede! Bu kez...

Trabzonspor'un 6-1'lik mağlubiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada yaralanan Mevlüt Mert Pehlivan "Bir daha maça gitmem" dedi.

Futbol magandaları yine sahnede! Bu kez...
Futbol magandaları yine sahnede! Bu kez...
GİRİŞ 17.10.2017 09:51 GÜNCELLEME 17.10.2017 09:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Ligi 8. haftasında oynanan ve Trabzonspor'un 6-1'lik mağlubiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada yaralanan Mevlüt Mert Pehlivan "Bir daha maça gitmem" dedi.

Karşılaşmanın son anlarına doğru tribünlerde sinirlenen ve gerilim yaşayan taraftarlara bir davulcunun elindeki tokmağı fırlatması sonucu yaralandı.

Gözünde şişlikler oluşan 7 yaşındaki Mevlüt Mert Pehlivan'ın babası Şenol Pehlivan, yapılan bu harekete tepki göstererek "bunu yapan insan olamaz" dedi.

Çocuklarını Trabzonspor sevgisiyle büyütmeye çalıştığını ifade eden Pehlivan "Tribünde davul çalan bir kişi bir anda elindeki tokmağı taraftarların üzerine attı. Atılan tokmak oğlumun kafasına isabet etti. Gözünde şişlikler oluşan oğlumu hastaneye kaldırarak tedavi altına aldık. Bu kişiden de şikayetçi olduk. Böyle taraftar olmaz olsun. Kendi taraftarına tokmak atan bir kişiden Trabzonspor'a ne fayda gelir ki. Bu çocuğu ben daha Trabzonspor maçlarına nasıl götüreceğim. Zaten artık maçlara gitmeyeceğim diyor" şeklinde ifadeler kullandı. (Akçaabathaber)

YORUMLAR 8
  • İsmail72 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamın bir anlık siniri çocukcağızda belkide bir ömür boyu taşıyacağı hasar oluşturacaktı yazık çok yazık ne oldu tokmağı fırlatınca eline ne geçti seyretmesini bilmiyorsan maça gitme
    Cevapla
  • artukbey 6 yıl önce Şikayet Et
    takım sevgisi futbol sevgisi fanatiklik ve hatta magandalık bile değil! bu düpedüz hayvanlık... hangi minik kardeşim olursa olsun kendi canım yanmış gibi tepki verirdim. başlarım takımınızdan da futbolunuzdan da!
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık günah ya bu çocuğa , hsngi galibiyet hangi kupa şu çocuğun gözünden canından daha değerlidirki ?
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar insan degilki
    Cevapla
  • rıfkı yandangel 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar takım sevgisi ile kafayı yemişler. Maçta 5 kere hacca gideni bile ana avrat sövüyor. Onları gördükçe Trabzonspor ligden düşsün istiyorum. maç ta kendilerini kaybediyorlar. Resmen kendilerini üstün ırk görme moduna giriyorlar.
    Cevapla
  • gerçekçi 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru tespit yalnız eksik bütün takımların bu şekilde holigan taraftarları mevcut kanunları sertleştirseler bunlarda bötle hayvanlık yapamaz. Bu çoçuğun gözü için bu denyoyu nitelikle yaralamadan yargılayıp 10 yıl verirsen bi daha kimse tokmak filan atamaz çok sinirlenirse o tokmağı kendine monte eder.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle