Konya kaçtı Malatya kovaladı!

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor ile Atiker Konyaspor 1-1 berabere kaldı.

Konya kaçtı Malatya kovaladı!
Konya kaçtı Malatya kovaladı!
GİRİŞ 01.10.2017 15:59 GÜNCELLEME 01.10.2017 16:32

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Erol Bulut'un takımı Yeni Malatyaspor ile Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor kozlarını paylaştı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Konuk takım Konyaspor, 21. dakikada Patrick Friday Eze'nin golüyle öne geçerken ilk devre bu skorla tamamlandı. Yeni Malatyaspor'da Aytaç Kara, 70. dakikada skoru dengeleyen isim oldu.

Her iki takım da 3 puan için kalan dakikalarda baskısını arttırırken, beklenen gol ise gelmedi ve taraflar birer puana razı oldu.

Öte yandan Malatyaspor'da Buğra 90. dakikada kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

Alınan bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor puanını 8'e yükseltti. Atiker Konyaspor da 7 puana çıktı.

Ligin bir sonraki haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

Evkur Yeni Malatyaspor : 1 - Atiker Konyaspor: 1

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Koray Gençerler, İbrahim Bozbey, İbrahim Çağlar Uyarcan 

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Chebake, Yalçın Ayhan, Sadık Çiftpınar, Rahman Buğra Çağıran, Aytaç Kara, Azubuike (Dk. 44 Murat Yıldırım), Dening (Dk. 77 Dia), Eren Tozlu (Dk. 54 Barazite), Adem Büyük, Boutaib 

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ömer Ali Şahiner (Dk. 57 Ferhat Öztorun), Baurabia, Jonsson, Fofana, Musa Araz, Milosevic (Dk. 79 Evouna), ​​Eze (Dk. 71 Manyama)

Goller: Dk. 21 Eze (Atiker Konyaspor), Dk. 70 Aytaç Kara (Evkur Yeni Malatyaspor) 

Kırmızı kart: Dk. 90 Rahman Buğra Çağıran (Evkur Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Adem Büyük, Dk. 34 Chabake, Dk. 54 Murat Yıldırım (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 34 Ali Turan, Dk. 75 Ferhat (Atiker Konyaspor)