Dick Advocaat'tan Van Persie sürprizi!

Hollanda Milli Takım kadrosuna Türkiye'de forma giyen futbolcular Van Persie, Babel, Elia ve Lens dahil edildi.

Dick Advocaat'tan Van Persie sürprizi!
Dick Advocaat'tan Van Persie sürprizi!
GİRİŞ 16.08.2017 19:31 GÜNCELLEME 16.08.2017 20:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Dick Advocaat, Bulgaristan ve Fransa ile oynayacakları maçların kadrosunu açıkladı.

Dick Advocaat'ın açıkladığı geniş kadroda Türkiye'den Ryan Babel, Eljero Elia, Jeremain Lens ve Robin van Persie de yer aldı. Galatasaray'dan Nice'e transfer olan Wesley Sneijder de kadroda yer alıyor.

Robin van Persie, uzun süredir milli takıma çağrılmıyordu. Hollandalı yıldız son olarak 13 Ekim 2015 yılında Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçın kadrosunda yer alıyordu.

Hollanda Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan isimler şunlar:

Kaleci: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)

Savunma: Nathan Ake (Bournemouth), Daley Blind (Manchester United), Wesley Hoedt (Lazio), Matthijs de Ligt (Ajax), Bruno Martins Indi (Stoke City), Karim Rekik (Hertha Berlin), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio)

Orta saha: Donny van de Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton), Wesley Sneijder (Nice), Kevin Strootman (Roma), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Forvet: Ryan Babel (Besiktaş), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Lizbon), Eljero Elia (Medipol Basakşehir), Vincent Janssen (Tottenham), Jeremain Lens (Besiktaş), Jürgen Locadia (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • boşver 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam rvp yi hala takıma alıyorsa fb den gittiği için bir daha göbek atmak lazım.Keşke bir klup takımın başına gitsede rvp yi alsa.
    Cevapla
  • Şevket Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    hazır gitmişken dönme VPersie. canlı cenaze olmuşsun. faul yapacak halin yok.
    Cevapla
  • taha 6 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda takımında 4 + 1 oyuncu Türkiye liginde oynuyor(du)sa, koskoca Hollanda milli takımı dibi görmüş demektir...
    Cevapla
  • Taha 6 yıl önce Şikayet Et
    Küçük gormekden ziyade, gerçekçi bakiyorum.. geçtiğimiz yıllarda dünya kupasında final oynayan Hollanda da oynayan futbolcu standartlarinda olsalar hangisi gelir veya kim yollar kim bırakır ki ellerinde Turkiye'mize...
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu okadar küçük görme
    Cevapla
  • Ali Uzalp 6 yıl önce Şikayet Et
    adam Milliyetciymiş dış ülkelerdeki oyuncuları puan toplaması açısından kadroya alıyor, yarın transfer döneminde şişme paralara transfer edeecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle