Beşiktaş'tan F.Bahçe'yi çıldırtan teklif!

Aykut Kocaman'ın çok istediği Jagos Vukovic transferinde devreye giren siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yeni bir transfer savaşı başlattı.

Beşiktaş'tan F.Bahçe'yi çıldırtan teklif!
Beşiktaş'tan F.Bahçe'yi çıldırtan teklif!
GİRİŞ 15.06.2017 12:02 GÜNCELLEME 15.06.2017 12:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Jagos Vukovic'i kadrosuna katmak için Atiker Konyaspor yönetimiyle görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Marcelo'nun Lyon'a transferinde büyük aşama kaydeden Beşiktaş, Vukovic transferinde devreye girdi. Stoper hattını genişletmek isteyen Şenol Güneş'in listesinde olan Vukovic'i Fenerbahçe'ye kaptırmak istemeyen siyah-beyazlı yönetim ilk teklifini yaptı.

İsmail Köybaşı ve Miroslav Stoch ikilisinden birini takasta kullanma teklifiyle başlayan görüşmelerde büyük aşama kaydeden Fenerbahçe, 1 milyon Euro'ya daha vererek transferi bitirmeye hazırlanıyordu. Ancak son anda devreye giren Beşiktaş yönetimi daha yüksek bir teklifle Atiker Konyaspor'un kapısını çaldı.

Rus futbolcu Roman Neustadter'i yetersiz bulan ve satılması yönünde rapor veren Kocaman'ın listesinin en başında bulunan Vukovic'i kaptırmak istemeyen Fenerbahçe'nin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

YORUMLAR 15
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek . Fener'in önü kesilsinde...
    Cevapla
  • Ender 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi harcayın milyonları nasılsa cebinizden çıkmıyor külüpler borç batağındaymış kimin umurunda nasılsa yarın devlet vergileri affeder gariban taraftar cebindeki üç kuruşla forma alır feda denir ama sefasını futbolcular ve yöneticiler sürer
    Cevapla
  • osman42kny 6 yıl önce Şikayet Et
    vukovici fener istiyorsa salih ve stoch +1milyon euro beşiktaş istiyorsa necip ve abubakar + 2milyon euro isinize gelirse
    Cevapla
  • gazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yildirimin dilinden Fikret başkan anlar senelerce başka takimlara yaptigin böyle döner dolaşir ayağina dolaşir işte
    Cevapla
  • union 6 yıl önce Şikayet Et
    Kral BJK kardeşim adamlar kral yani şimdi ne diyelim BJK için top mu oynamasın transfer mi yapmasın kalite kardeşim adamlar taktılr üç yıldızı da bize saygı duymak düşer yok fener ne yapsa yapar yok gs ne yapsa yapar madem öyle yapsın FB GS ala ala onları tutan mı var ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle