Gerçek ortaya çıktı! FETÖ korkusu...

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, teknik direktör arayışları çerçevesinde görüştüğü Ertuğrul Sağlam’a imza attırmak için 1 hafta bekleme kararı aldığı iddia edildi.

Gerçek ortaya çıktı! FETÖ korkusu...
Gerçek ortaya çıktı! FETÖ korkusu...
GİRİŞ 02.06.2017 14:41 GÜNCELLEME 02.06.2017 17:35
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İrfan Buz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak en güçlü aday durumda olan Ertuğrul Sağlam ile dün bir görüşme yapan sarı-siyahlı yönetim, başarılı teknik direktörle her konuda anlaşmaya vardı.

Anlaşma sağlanan Sağlam’a resmi imza için bir süre beklemesini söylediği ifade edilen yönetimin, kamuoyunun nabzına göre açıklama yapacağı belirtiliyor.

FETÖ İDDİASI

İHA'nın geçtiği bilgiye göre Yeni Malatyaspor yönetiminin Ertuğrul Sağlam transferini açıklamamasının nedeninin, başarılı teknik adamın geçmişte olduğu iddia edilen FETÖ Terör Örgütü ile bağlantısı.

Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan genç teknik adam dönem dönem bu tartışmaları sert bir dille eleştirse ve şu ana kadar FETÖ Terör Örgütü ile ilgili herhangi bir bağlantısı tespit edilmemiş olsa da, yinede sarı-siyahlı yönetimin anlaşmanın ortaya çıkaracağı olumsuz havadan çekindiği iddia ediliyor.

Anlaşmayı bir süre daha kamuoyuna duyurmama kararı alan Yeni Malatyaspor yönetimi, Sağlam’a da kendilerinden haber beklemesini söylediği ifade ediliyor. (İHA)

SAĞLAM'DAN SERT AÇIKLAMA

Transfer haberlerine tepki gösteren Sağlam, "Son dönemde görüşme yaptığım kulüpler içerisinde Evkur Yeni Malatyaspor kesinlikle yoktur. Bununla beraber 30 yıllık tertemiz futbol kariyerime zarar vermek adına, maksatlı bir şekilde her transfer dönemi ismimi hain terör örgütü FETÖ ile yan yana getirmeye çalışan, Allah korkusu olmayan, kıskançlık ve dedikodu kültürüyle yoğrulmuş kişilerle hukuki hesaplaşmamı sürdüreceğimin de bilinmesini isterim." ifadelerini kullandı.

Sağlam, vatanına, milletine ve bayrağına son derece bağlı, ay-yıldızlı formayı onlarca kez giymenin gururunu yaşamış bir futbol adamı olarak, ülke futboluna katkı sağlamak adına neler yapılabileceğinin tartışılmasının tüm bu kişisel menfaat çatışmalarından daha değerli olduğu görüşünü taşıdığını aktararak, "20 Mart'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın da katıldığı ve tüm futbol ailesiyle birlikte benim de hazır bulunduğum 'Futbol Zirvesi' organizasyonunda net şekilde ortaya konulan, ülke sporuna nasıl değer katılacağının planlanması ve konuşulması, kesinlikle önceliğimiz olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 41
  • VATANSEVER 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün hainler cehennem sizi bekliyor. Cumhurbaşkanına saldırı olan otelde ne işin vardı. Tesadüf mü?
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Malatya cin olmadan adam çarpmaya başlamış.çıktığı gibi düşecek takım malatya
    Cevapla
  • mustafa yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden düşünmeden işkembei kübradan atış yapanlar .Bu acımasız eleştirileri iftiraları bırakın.Her işin başı Bismillah başlayın
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gibi adam bu niye söylüyorum Sene 1993 Oyıllarda Hakan şükür ftöyle ilişkisini gizlerken modern insan olurken buadame bugün hangi çizgideyse ogünde aynı çizgideydi Not Galatasaray taraftarıyım
    Cevapla
  • selo 6 yıl önce Şikayet Et
    o senesi bursanın aldığı şampiyonluk şaibelidir.fetönün fenerbahçenin şampiyonluğunu ona bağlı hakemlerle gaspettiği bir gerçektir.er ya da geç ortaya çıkacak.ertuğrulun bu işin içinde mi dışındamı olduğunu bilmiyorum
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    He mübarek he
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len Trabzonu yenemedi fener yenseydi şampiyon olacaktı
    Cevapla
  • Brs 6 yıl önce Şikayet Et
    Bursanin maçlarını izle öyle yorum yap özellikle fb ile beşiktaş maçı İstanbul'daki özellikle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle