Gözyaşları içinde Süper Lig'e çıkarmıştı! Kovuldu

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile yollarını ayırdı.

Gözyaşları içinde Süper Lig'e çıkarmıştı! Kovuldu
Gözyaşları içinde Süper Lig'e çıkarmıştı! Kovuldu
GİRİŞ 31.05.2017 14:40 GÜNCELLEME 31.05.2017 16:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yollarını ayırdı. Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcücü Erdal Gündüz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Buz ile gelecek sezon çalışmayacaklarını belirtti.

Bazı haberlerde kulüp başkanı Adil Gevrek'in "Transfer yapmayacağız, böyle devam edeceğiz" sözleri üzerine Buz'un görevi bıraktığının yazdığını aktaran Gündüz, böyle bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

Yönetim kurulu kararı sonucu Buz ile yolların ayrıldığını aktaran Gündüz, başarılı teknik adamla güzel bir sezon geçirdiklerini ve takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Takımla çalışmak isteyen birçok teknik adam olduğunu vurgulayan Gündüz, şu anda belli bir ismin mevcut olmadığını, kulübe katkı sağlayacaklarına inandıkları her kişiyle görüşeceklerini sözlerine ekledi.

İRFAN BUZ'DAN AÇIKLAMA

YORUMLAR 40
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Takımı çıkaran hoca takımın başında durmalı kuralı daha önce Yücel İldiz ile denendi sonuç ne oldu? kocaman bir hiç bence Malatya Spor hoca ve transfer konusunda acele etmemeli. Daha süper lig henüz bitmedi. Ağustos ayının sonlarına doğru süper ligin başlayacağını var sayarsak daha önümüzde 3 ay gibi kocaman bir süre var. Bu süre zarfında mevkisine göre oynayacak futbolcular titizlikle belirlenip transferlerde de gerçek mevkisinde oynayacak oyuncular tercih edilmeli.
    Cevapla
  • sahbaz40 6 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük başka birşey değil.Ama ceremesini çekerler.Sizi buralara kadar taşımış adama sırt dönmek malatya yönetimine yakışmamış
    Cevapla
  • hakın 6 yıl önce Şikayet Et
    kovulma diye bir şey yok. gerçekler var. yeni gelecek hocadan sonra bir çok futbolcuylada yollar ayrılacaktır. takviyeler olacaktır. gelinen yer süper lig. evinizin arka bahçesi değil. bu durum çok normal. duygusal düşünüp gerçekleri görmemezlikten gelemezsiniz. bu ahmaklıktan başka birşey değil. birinci ligten çıkan ekiple süper ligde ancak konu mankeni olursunuz. sonrada arkanıza baka bakageldiğiniz yere gidersiniz.
    Cevapla
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Ahanda vefasızlık, allah bunun karşılığını verir
    Cevapla
  • yasin toprak CcC 6 yıl önce Şikayet Et
    canim sivasspor um sen neler yaptin ole adamlar dagildi resmen istiklal marsinda malatya die bagirdilar saygi durusunda kufrettiler cocuklarin kafasina fayans parcalari attilar malatya yi sivasli olarak cok sewiyorum ama seyircisi ve yonetimi berbat..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle