Süper Lig'in yeni ekibiyle anlaşmak üzere!

TFF 1. Lig'de tarihi bir başarı yakalayarak Süper Lig'e yükselen Malatya'da teknik direktör İrfan Buz, koltuğunu Bülent Korkmaz'a bırakıyor.

Süper Lig'in yeni ekibiyle anlaşmak üzere!
Süper Lig'in yeni ekibiyle anlaşmak üzere!
GİRİŞ 31.05.2017 13:13 GÜNCELLEME 31.05.2017 13:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Siyahlı ekipte teknik direktör İrfan Buz, koltuğunu Bülent Korkmaz'a devrediyor. TFF 1. Lig'de 'imkansız' denileni başarıp, takımını Süper Lig'e çıkaran İrfan Buz'un, yoluna bir başka Süper Lig ekibinden devam etmesi bekleniyor.

İrfan Buz'dan boşalan koltuğa bir süredir boşta olan Bülent Korkmaz'ın oturması bekleniyor. Yeni Malatyaspor yönetimi kulüpteki görev değişimi ile ilgili kısa bir süre içerisinde açıklama yapacak.

Yeni Malatyaspor geride kalan sezonda TFF 1. Lig'i 61 puanla ikinci sırada bitirmişti. Sarı-Siyahlı ekip, şampiyon Sivasspor'un 1 puan gerisinde kalarak Süper Lig'e doğrudan katılma hakkı kazanmıştı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 15
  • Serko61 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir TS li olarak irfan hocaya hsksızlık yapıldığını düşünüyorum,Bülent Korkmaz dan eksiği neki kovuldu!!
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Zahmeti irfan Buz hoca cekti...kaymagi Bulent Korkmaz mi yiyecek simdi..! Alin teri diye birsey var..Irfan hoca ile devam edilmeliydi.Kul hakki gibi birsey bu..
    Cevapla
  • Canım Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah. Yeni Malatyaspor süper lige çıkar çıkmaz düşecek demek ki. Çünkü Bülent Korkmaz hangi takımı çalıştırdıysa küme düştü. Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu ve diğerleri.
    Cevapla
  • Mehmet şerif 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kupasını kazandığımızda hemşehrimize jest olsun diye bülent korkmazın adını verdiğimiz köprü açıldı ve beyfendi kibirinden açılışa gelmedi şimdi gelip teknik( adam)lıkmı yapacak gelmesin istemiyoruz
    Cevapla
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    aklınızı başınıza alın. Sakın öyle bir şey yapmayın. adam gibi işin ehli bir teknik direktör bulun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle