Mehmet Ekici'den flaş itiraf! "F.Bahçe'nin..."

Sezon sonu Sarı-Lacivertlilere imza atmasına kesin gözüyle bakılan Trabzonlu Mehmet Ekici, samimi itiraflarda bulundu

Mehmet Ekici'den flaş itiraf! "F.Bahçe'nin..."
Mehmet Ekici'den flaş itiraf! "F.Bahçe'nin..."
GİRİŞ 26.04.2017 09:27 GÜNCELLEME 26.04.2017 10:19
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Transferi adeta yılan hikayesine dönen Mehmet Ekici, uzun süren sessizliğini bozdu. Ev almak için geldiği İstanbul’da zehir zemberek açıklamalar yapan tecrübeli orta saha kulübü Trabzonspor ve Beşiktaş’ı hedef aldı. Sezon sonu büyük bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe’ye imza atacak olan 28 yaşındaki futbolcu, ocak döneminde yaşadıklarıyla ilgili şunları söyledi:
 
“Trabzonspor'la olan sözleşmem hala devam ediyor. Kontratım bitene kadar gerekenleri yapıyorum. Alt yapı hocası eşliğinde çalışmalar yapıyorum. Devre arasında Trabzonspor para kazansın istedim ancak olmadı. İstemediğim bir kulübe beni zorla göndermek istediler. Büyük baskı yapıldı bana. O dönemde yaşadıklarımı hiçbir futbolcu yaşamasın. 

‘TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK’
 
Devre arasında beni F.Bahçe’ye göndermek istemediklerini anlayınca ‘O zaman Başakşehir’e kiralayın’ dedim. Onu da kabul etmediler. F.Bahçe’nin beni alarak güçlenmesini istemediler. Birileri net şekilde Fenerbahçe kadrosunun kuvvetlenmesini istemedi. O dönemde yaşadıklarımı, başta Fikret Orman’la ilgili olmak üzere, birçok konuda açıklamalar yapacağım. Tüm gerçekler ortaya çıkacak.”

YORUMLAR 58
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Git durma.Yusuf YAZICI yı senin sayende kazandı ts.o adamın ölüsü 3 Ekici eder.2 yıl izledim Ekiciyi;duran toptan başka bir meziyet yok.o topta kaleyi bulursa.
    Cevapla
  • konya 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet efendi seninde sonun Mehmet Topuz gibi olacak kendine yazık ettin bugüne kadar Fenerbahçede hangi futbolcu yıldız oldu
    Cevapla
  • bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    yıldız olmayan varsa göster
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mehmet Ekici Bey Sizden para kazanmak istemiyoruz Lütfen gidene kadar çalışıp gideceğiniz külüpte oynacak şekilde hazır hale gelirmisiniz.. biz sizden memnun kalmadık ama Yusuf Yazıcımız var..
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana mehmet adam gibi adamsin sözünde durdunya trabzondan kacan tek sen deyilsin kacan kacana
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    komik adam. pardon adam dedimya. buda kendini adam sanacak. lütfen fenere git gitde gör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle