'Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur'

Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur. Bunu hak ediyor. Biz de kendi ligimize devam edeceğiz'' dedi.

'Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur'
'Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur'
GİRİŞ 13.12.2016 23:34 GÜNCELLEME 13.12.2016 23:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur. Bunu hak ediyor. Biz de kendi ligimize devam edeceğiz'' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. hafta maçında Sivasspor, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Bu hafta buraya gelirken profesyonel yaptığımız 4 genç oyuncumuz çok güzel ve disiplinli oynadı. 45+1 ve 90+1'de yediğimiz goller var. Oyundaki mücadeleden memnunum. Hem tecrübe kazanmaları hem de rezerv futbolcuların ligin lider takımı olan Medipol Başakşehir karşısında verdikleri mücadele beni mutlu etti. Abdullah Avcı inşallah şampiyon olur. Bunu hak ediyor. Biz de kendi ligimize devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR 3
  • ibraham 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam iyi diyorsun da hakemlerin şu ana kadarki kararları kimin şampiyon yapılacağını gösteriyor. Maalesef bizim ligimizde adaletli maç yöneten hakemlere ihtiyaç var.
    Cevapla
  • Ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen. Kendi. Takımını. Şampiyonl. Yap. Ne. Yapacaksın. Başkasını
    Cevapla
  • timur 7 yıl önce Şikayet Et
    ah sivas ah huylu huyundan vazgecmez süperlig de olsaydın da yatsaydın başakşehire katkın ! olurdu vay vay vay.........
    Cevapla