Başkan açıkladı! Ronaldinho Süper Lig'e geliyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho'nun transferinin bitme noktasında olduğunu açıkladı.

Başkan açıkladı! Ronaldinho Süper Lig'e geliyor
Başkan açıkladı! Ronaldinho Süper Lig'e geliyor
GİRİŞ 12.05.2016 20:30 GÜNCELLEME 13.05.2016 14:17
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho transferinde ciddi gelişme var. Bitme aşamasına geldi. Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile transfer için yetki aldım. 1 yıllık anlaşmayı, 1 yıl da uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamayı planlıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Samuel Eto'o transferiyle dikkati çeken Antalyaspor, yeni sezonda Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için çalışma başlattı.

Davet üzerine 3 gün önce FIFA'nın Meksika'da düzenlediği organizasyona katılmak üzere giden Samuel Eto'o, Ronaldinho ile görüştü.

Ronaldinho'ya transfer teklifinde bulunan kırmızı beyazlılarda Eto'o'nun da devreye girmesiyle sözleşme maddeleri üzerinde görüşmelere başlandı.

'ANLAŞMA SAĞLANDI'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho transferinde ciddi gelişme var. Bitme aşamasına geldi. Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile transfer için yetki aldım. 1 yıllık anlaşmayı 1 yıl da uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Sözleşme detaylarını görüşüyoruz. Birçok maddede anlaşma yapıldı. Ronaldinho transferini tamamlarsak 1 ay içinde yıldız futbolcuyu Antalya'ya getiririz. Ama şu anda 'Ronaldinho'yu transfer ettik' diyemeyiz" dedi.

YORUMLAR 45
  • boş 7 yıl önce Şikayet Et
    gelir ve antalyadan emlak alır. bunlar boş oyuncular. falcao, torres, totti, hele hele robben, say say bıtmez
    Cevapla
  • G kişisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Görmemişin bir takımı olmuş fazla tutmuş elinde kalmış olacak. Bu adam Eylül ayından beri her hangi bir kulüpte top oynamıyor, göbeği dizine gelmiş. Çok para verirler ise yazık. Futbola skor anlamında katkısı olmaz, tek avantajı Antalya turizmine olur.
    Cevapla
  • ceco 7 yıl önce Şikayet Et
    gelmesin bu adam türkiye ye çok tepeden baktı ...
    Cevapla
  • Osman Keleş 7 yıl önce Şikayet Et
    eto geldi kümeden zor kurtuldular buda gelirse artik küme düşerler.
    Cevapla
  • Akın Yıldırım 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine yaşlı miadı dolmuş futbolculara milyon dolarlar akıtılıyor.Her kulüp içinde aynı bu bence.Bikaç sene sorada borç batağına saplayıp gidecekler.Alt yapıya önem verilmezse hiç bir kulüp büyüyemez.ucuza aldığını pahalıya satmalı ki bir ticarethane gibi para kazanmalı kulüp yoksa iki sene sonra kulüp batar başkan bırakır gider sadece gazetelerde attığı hava kalır geriye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle