Trabzonsporlu taraftarlar otelini bastı!

Trabzonsporlu taraftarların, Deniz Ateş Bitnel'in maçtan sonra bulunduğu otele çıkarma yaptığı iddia edildi.

Trabzonsporlu taraftarlar otelini bastı!
Trabzonsporlu taraftarlar otelini bastı!
GİRİŞ 22.02.2016 10:59 GÜNCELLEME 22.02.2016 11:10
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Arena'da tarihi gece bitti, İstanbul sokaklarında Deniz Ateş Bitnel operasyonu başladı.

OTOPARK'TAN ÇIKARILDI!
Deniz Ateş Bitnel ve arkadaşları, gözlemci İlhami Kaplan’la statta yapılması gereken maç sonu toplantısını gerçekleştirmeden TT Arena’yı terk etti. Ancak kafile, bir aksilik yaşanmaması ve basına görüntü vermemek için mix zone yerine, TT Arena’nın otoparkından çıkarıldı. Hakem heyeti, TFF’ye ait özel araçla stattan ayrıldı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI 
Normal şartlarda Arena’ya yakınlığı nedeniyle Levent’te bir otelde kalması planlanan Deniz Ateş Bitnel ve diğer hakemler, polis eskortu eşliğinde Beşiktaş maçının hakemi Halis Özkahya’nın da kaldığı Yenibosna’da yer alan bir otele götürüldü. Burada meslektaşı Deniz Ateş Bitnel’in hüngür hüngür ağlayan halini gören Özkahya da durumdan bir hayli etkilendi.

TARAFTARLARI, POLİS DURDURDU! 
Bitnel tam rahat edecekti ki bu kez devreye Bordo-Mavili taraftalar girdi! Bir şekilde hakemlerin Yenibosna’da kaldığı öğrenen taraftarlar, otelin önüne geldiler. Hakem Bitnel’i linç etmek için çabalayan taraftarlara polis engel olurken, hemen B planı devreye sokuldu.

OTELİN ARKA KAPISINDAN KAÇIRILDI! 
Bitnel ve ekibi, taraftarın yoğun tepkisi nedeniyle gizlice otelin arka kapısından kaçırıldı ve aksiyon filmlerini aratmayan ‘skandal’ gece sonlandı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 56
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbol kadar sacma bisey yok..utaniyorum bunlari gördükce
    Cevapla
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    bit ve pirelerin yüzünden türk futbolu hergün geriye gidiyor
    Cevapla
  • Diyarbakirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem hatalarinin arkasina sigindikca futbolumuz bi yere varmaz..cik adam gibi oyna .galip gelirsen ne ala..yenilirsen de iyi oynadigin icin övün.bu kadar basit..
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular durustse ilk penaltida erkan deseydi kendimi yere attim penalti degildi deseydi. hepsi piskopat olmus topcuyum diye geziyolar
    Cevapla
  • taraftar 8 yıl önce Şikayet Et
    gs taraftarıyım ama dün gece ben utandım ve çok üzüldüm trabzona yazıktır hünhür hüngür ağlamış mı hadi canım çok üzüldük bak şimdi dün gece yardımcısı olan ahekmciklerle birlikte yaptıkları rezillik yenilir yutulur cinsten değil acilern hakemliği bıraktırmalı bu ruhsal hastalıklarını sahaya yansıtan egosu tavan yapmış kibirli 3. sınıf hakeme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle