Fenerbahçe - Kasımpaşa

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Fenerbahçe - Kasımpaşa
Fenerbahçe - Kasımpaşa
GİRİŞ 09.02.2016 15:09 GÜNCELLEME 12.02.2016 18:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ligde geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan ve resmi maçlardaki 25 maçlık yenilmemezlik serisi sona eren sarı-lacivertliler, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puan arayacak.

Süper Lig'de 13 maç sonra kaybeden Fenerbahçe, iki maçı eksik Beşiktaş'ın 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Geride bıraktığı 20 maçta 46 puan toplayan sarı-lacivertli takım, ligde Kadıköy'de 1 yıldır kaybetmiyor. Taraftarı önünde ligde en son 23 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 16 maçta, 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde sahasında yenilmeyen tek takım konumunda bulunuyor.

Mehmet Topal ve De Souza cezalı

Teknik direktör Vitor Pereira'nın sezon başından bu yana orta alanda vazgeçmediği Mehmet Topal ve Josef de Souza, sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Bu iki ismin dışında, sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve stoper Abdoulaye Ba'nın da kadroda olması beklenmiyor.

Sarı kart cezası nedeniyle Antalyaspor maçında görev alamayan Danimarkalı stoper Simon Kjaer, Kasımpaşa karşısında forma giyebilecek. 

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Kasımpaşa ise maç fazlasıyla lider durumda bulunan rakibi önünde kötü gidişine son vermeye çalışacak. 

Kasımpaşa'da kırmızı kart cezalısı olan Strahil Venkov Popov, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Lacivert-beyazlı ekipte Eren Derdiyok, Oscar Scarione, Aydın Yılmaz, Fode Koita, Abdullah Durak, Kubilay Akyüz, Orhan Şam ve İsmail Ayaz'ın ise sakatlıkları bulunuyor. Sakat oyunculardan sadece Eren Derdiyok'un maça yetiştirilme ihtimalinin bulunduğu ve bunun için sağlık heyetinin yoğun bir çaba sarf ettiği öğrenildi.

Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Bülent Yıldırım düdük çalacak.

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Caner Erkin, Ozan Tufan, Diego, Nani, Volkan Şen, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

KASIMPAŞA: Ramazan, Veysel, Titi, Omeruo, Vigneau, Castro, Pavelka, Tunay, Hakan, Adem, Eren (Malki)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

STAT: Ülker Stadı
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

YORUMLAR 4
  • Aykut 8 yıl önce Şikayet Et
    Herkese yenilse gs yi herzaman yener
    Cevapla
  • HUSO 8 yıl önce Şikayet Et
    Kına yakarsın
    Cevapla
  • alp 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yenilecek.
    Cevapla
  • fatihfener 8 yıl önce Şikayet Et
    çok beklersin
    Cevapla