Fırat Aydınus'a ağır eleştiri!

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yöneten Fırat Aydınus’un kötü bir gününde olduğunu söyledi.

Fırat Aydınus'a ağır eleştiri!
Fırat Aydınus'a ağır eleştiri!
GİRİŞ 26.10.2015 14:09 GÜNCELLEME 26.10.2015 14:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı ağırladığı ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan derbi müsabakasının yankıları sürüyor. Başkanı Mustafa Çulcu, derbi karşılaşmasındaki hakem performansını değerlendirdi.

Çulcu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Fırat Aydınus yardımcı hakemleri ile iyi bir işbirliği yapamadı. Fenerbahçe’nin attığı gol ofsattı. Ba’nın topsuz alanda Burak Yılmaz’a yaptığı hareket direk kırmızı karttı. Hakem Fırat Aydınus yine yardımcı hakemleri ile bu noktada da işbirliği yapamayarak doğru karar veremedi. Hakemler sadece taraftarın değil, medyanın, yöneticilerin ve futbolcuların da baskısı altında. Fırat Aydınus kaliteli ve tecrübeli bir hakemimiz ancak dünkü maçta kötü bir günündeydi" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Afkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemler futbolun katili . Bizleri futboldan sogutuyoorlar.Eyyamcılık yapacaklarına düdüklerini assınlar bu işi bitirsinler arkadaslar
    Cevapla
  • ahmet kavakoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    evet hakem hatalari oldukca kadikoyde fener yenilmez
    Cevapla
  • yuxel 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Başkan duymasın..! Yeni de göreve gelmiştin...
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    sadece bunlarmı,ilk yarının sonunda ba nın snijdere hareketi direk kırmısı olması lazım sarı bile yok,o ba 47. dk.da yine snijdere tekme atıp sarı gördü normalde atılması lazımdı,mehmet topal podolskiye arkadan topsuz tekme atıyor direk kırmızı hakem lütfen sarı veriyor ve topal hakeme sarılıyor bu kara sonrası,caner snijder yerdeyken tabanla ayağına basıyor kıpkırmızı kart hakem yine uyuyor,hakem resmen g.s ı kıtır kıtır doğradı,bu saatten bu hakem bu ligde maç yönettirilitrse bu işte ard niyet oldu ortaya çıkar...
    Cevapla
  • mbs 8 yıl önce Şikayet Et
    sana kalsa bütün takım kırmızı karttır iyiki sana kalmış bişey değildir yoksa maç hep tati,l olurdu
    Cevapla
  • erdi 8 yıl önce Şikayet Et
    hakemden şikayet etmesi gereken en son takım sizsiniz. selçuk burak ve diğerlerinden de bahsetseydin iyi olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle