Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'i karşılamadı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevi devraldığı eski başkan Duygun Yarsuvat ile birlikte Kadıköy'e gitti.

Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'i karşılamadı
Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'i karşılamadı
GİRİŞ 26.10.2015 09:46 GÜNCELLEME 26.10.2015 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevi devraldığı eski başkan Duygun Yarsuvat ile birlikte Kadıköy’e gitti. Sarı-kırmızılı takımın otobüsünün hemen ardında yöneticileri taşıyan bir midibüs yer alırken, Özbek ve Yarsuvat bu araçta stada giriş yaptı. Midibüste, yöneticilerden Cengiz Özyalçın, Can Topsakal, İsmail Sarıkaya ve Ali Yüce de yer aldı.

Ancak sarı-kırmızılılar, Ülker Şükrü Saracoğlu Stadı’nda başkanlar düzeyinde ağırlanmadı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Özbek’i karşılamak için gelmezken, iki sarı-lacivertli yönetici kapıda sadece “Hoş geldiniz” dedi.

Galatasaray Başkanı ve idareciler, uzun süre kombine kart sahiplerinin giriş yaptığı salonda beklerken, herhangi bir ikramda da bulunulmadı. Sarı-kırmızılılar, “Nasıl karşılandınız?” sorusuna “Kimseyi görmedik ki iyi ya da kötü karşılandık diyelim” yorumu yaptı.

YORUMLAR 2
  • Utanıyorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak insanları şiddete nefrete sevk eden Aziz Yıldırım'ı şiddetle kınıyorum. Sen Fenerbahçeye yakışır bir şekilde karşıla eğer onlar aynı özveriyi göstermezse onlar haksız olsunlar. Bence bir an önce görevi bırakmalı...
    Cevapla
  • bordobereli 8 yıl önce Şikayet Et
    bende trabzonsorlu olarak sana helal olsun diyorum
    Cevapla