Ankara'da El Kabir'in gecesi

Sezona istediği başlangıcı yapamayan iki takımın karşılaşmasında gülen taraf 2-0'lık skorla ev sahibi Gençlerbirliği oldu.

Ankara'da El Kabir'in gecesi
Ankara'da El Kabir'in gecesi
GİRİŞ 03.10.2015 21:19 GÜNCELLEME 03.10.2015 21:19

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği ile Kayserispor, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Her iki takımında etkili performans sergileyemediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmada ikinci yarı oldukça ilginç bir gole sahne oldu. Maçın 49. dakikasında Kayseri ceza sahası içine atılan uzun taç atışında defansın uzaklaştırmaya çalıştırdığı topu önünde bulan İrfan Can Kahveci'nin ceza sahsı dışından çektiği şuta kafa vuruşu yapan El Kabir, Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen ardından 53. dakikada bir kez daha sahneye çıkan El Kabir takımının ve kendisinin ikinci golü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gençlerbirliği, Kayserispor'u 2-0 yenerek bu sezonki ikinci galibiyeti aldı. Ankara ekibi puanını 7'ye yükselterek 13. sırada kendine yer buldu. Konuk ekip Kayserispor ise 5 paunla 16. sırada yer alıyor.