Medipol Başakşehir - Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Medipol Başakşehir - Galatasaray
Medipol Başakşehir - Galatasaray
GİRİŞ 03.10.2015 20:43 GÜNCELLEME 03.10.2015 21:18
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı. Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 2-0'lık skorla kazandı.

İlk yarıda pozisyona girmekte zorlanan Galatasaray, 77. dakikada yoğun el itirazlarının yapıldığı pozisyonda Podolski'nin golü ile öne geçti. Umut Bulut 84. dakikada attığı gol ile takımını rahatlattı ve mücadele de 2-0 sonuçlandı.

Bu skorun ardından Galatasaray puanını 14 yaparken, Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Başakşehir ise deplasmanda Osmanlıspor'a konuk olacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 0 - 2 GALATASARAY

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Serkan Tokat, Mehmet Cem Satman, Serkan Çimen

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Cenk Ahmet Alkılıç, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Visca, Badji (Dk. 70 Mossoro), Emre Belözoğlu, Enver Cenk Şahin (Dk. 82 Doka), Mehmet Batdal (Dk. 70 Cikalleshi)

Galatasaray: Muslera, Denayer (Dk. 46 Sabri Sarıoğlu), Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Sinan Gümüş (Dk. 63 Umut Bulut), Sneijder, Yasin Öztekin (Dk. 86 Olcan Adın), Podolski

Goller: Dk. 77 Podolski, Dk. 84 Umut Bulut (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 40 Badji, Dk. 71 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Dk. 46 Bilal Kısa, Dk. 50 Sneijder (Galatasaray)

MAÇTAN DAKİKALAR

17. dakikada Bilal Kısa'nın ceza sahası dışına sol çaprazdan attığı şutta, top yandan dışarı çıktı.

22. dakikada soldan ceza sahasına giren Carole'un yerden ortasında, kale sahasında uygun durumda topla buluşan Podolski'nin kötü vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan'ın müdahalesiyle kornere gitti.

37. dakikada Yasin Öztekin'in pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topu kontrol eden Sneijder'in kötü vuruşunda, top kaleye paralel bir şekilde sağdan taca çıktı.

45. dakikada Visca'nın pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Emre Belözoğlu'nun ortasında, arka direkte Mehmet Batdal'ın yaptığı vuruşta kaleci Muslera meşin yuvarlağı son anda üstten kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARI

50. dakikada soldan gelişen Medipol Başakşehir atağında, Visca'nın ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta top kaleci Muslera'da kaldı.

77. dakikada Galatasaray öne geçti. Carole'un soldan ortasında ceza sahasında Bilal Kısa'nın kafasından seken top arka direkte boş durumda bulunan Podolski'nin önünde kaldı. Bu futbolcu, yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

81. dakikada Visca'nın ceza yayı sol tarafından attığı sert şutta, top az farkla yandan dışarı gitti.

84. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Podolski'nin pasıyla soldan ceza sahasına giren Sneijder'in yerden ortasında, arka direkte Umut Bulut'un yaptığı vuruşta üst direğe çarpan top filelere gitti: 0-2.

Galatasaray, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Medipol Başakşehir - Galatasaray
GALERİYE GİT
YORUMLAR 16
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Spor,danda Parelel Cemaatin temizlenmesi lazım..Yoksa Türkiyede futbol hiç bir zaman ilerlemez.
    Cevapla
  • dssşaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu galatasaray Son zamanlarda Full hakemle işi götürüyor geçen Trabzonü katlettiler süper ligde korunan tek takım oldu geçmişin sikecisi fener ı katladı vallaha
    Cevapla
  • ertuğrul bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi len
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle Trabzon maçında o üç puan Trabzona gitseydi hakemler emek hırsızlığı yapmasaydı şimdi Galatasarada teknik adam değişmiş yönetim istifa sesleri duyuluyor olurdu. Birileri yine görevini yapıyor. Bu kadar saçma kararlar bu kadar açık pozisyonları görmeme.. gerçekten rastlantı diyenin aklından şüphe ederim
    Cevapla
  • Rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine hakem yine gs galip yeter yahu ayıp yahu.
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Verilmeyen bir penaltı var Selçuk inanın rakibini havada itmesi Ve Podolskinin el ile top kontrolü. Türk futbolunun bu hakemlerle çok işi var. Yazık oluyor bu takımlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle