Süper Lig'de tarihi an! Hakem canlı yayında...

Kasımpaşa-Rizespor maçının hakemi Deniz Çoban, mücadele sonrasında canlı yayında her iki takımdan da özür diledi

GİRİŞ 29.09.2015 00:11 GÜNCELLEME 29.09.2015 09:46
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-1 sona eren Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçının ardından tarihi bir an yaşandı.

Çaykur Rizespor'a 2 kırmızı kart gösteren ve son dakikada Kasımpaşa aleyhine bir penaltı kararı veren karşılaşmanın hakemi Deniz Çoban, Rıza Çalımbay'ın röportajı sırasında yayına katılarak tarihi bir konuşma yaptı ve özür diledi.

Türk futbolunda sık rastlanmayan bir olaya imza atan Çoban, yapmaması gereken bir şeyi yaptığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: 



'KENDİMLE İLGİKİ KARAR VERMEM GEREKİYOR'

"Belki de yapmamam gereken bir şeyi yapıyorum. İçeriye girer girmez izledim pozisyonları. Çok üzüldüm. İki takım adına da hatalar yaptım. Çok yanlış yaptığımı biliyorum buraya gelirken, federasyon başkanımızdan, Merkez Hakem Kurulu'ndan özür diliyorum. Şu an çok üzgünüm. Kendimle ilgili kısa sürede bir karar vermem gerektiğini de düşünüyorum."

Rıza Çalımbay'dan da canlı yayında özür dileyen Çoban, "Bir hakemin yapmaması gereken şeyi yaptığımın net farkındayım. İki taraftan da özür diliyorum. (Rıza Çalımbay'a) Sizin soyunma odasına girerken ruh halinizi anlatamıyorum. Ona rağmen saygıda kusur etmediniz. Futbolcularınız, idarecileriniz de aynı şekilde. Her iki takıma da teşekkür ediyorum. Belki de kariyerimin sonuna doğru geliyorum" diye konuştu.

ÇALIMBAY VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞTI

Canlı yayında Deniz Çoban'ı bu kararından vazgeçirmeye çalışan Çalımbay ise "Sizin gibi hakemlere ihtiyacımız var. Herkes hata yapar. Kafanıza takmayın. En büyük yüreklilik sizin yaptığınız" ifadelerini kullandı.

Hakem Deniz Çoban, stattan ayrıldığı sırada bir yetkilinin engellemesine rağmen basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunarak, şimdi konuşamayacağını ve şu anda iyi durumda olmadığını söyledi.

YORUMLAR 24
  • mali 8 yıl önce Şikayet Et
    yasak ama aramış bence adam bu da büyüklüktür teşk ederiz
    Cevapla
  • enda 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun arkadaş şu yapılması gereken bişey adamların da söz hakkı olmalı kendilerini ifade edebilmeliler. Çok büyük olgunluk göstermiş. Rıza da aynı şekilde karşılık vermiş. Hakem de insan bunu unutmamak gerek. Fb-Bjk maçında da çok hata oldu ama dediğim gibi sadece hata..
    Cevapla
  • HÜSEYİN 8 yıl önce Şikayet Et
    şerefli ve haysiyetli bir insan bunu yapabilir.. kutluyorum hakemimizi
    Cevapla
  • Serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Asıl kamera kayıtları direk futbol sahasında bakılması lazım! Zor birşey değil.
    Cevapla
  • frhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb.bjk macinin hakemi nerede nezaman ozur dileyecek
    Cevapla
  • KARTAL ÇARPAR 8 yıl önce Şikayet Et
    NE OLDU Ki :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle