Ronaldinho bombası! İmza atacağı gün belli oldu

Antalyaspor, Ronaldinho transferi için yetki verdiği menajer Ümit Akbulut: "Abisi Assis yarın, kendisi ise perşembe günü geliyor." dedi.

Ronaldinho bombası! İmza atacağı gün belli oldu
Ronaldinho bombası! İmza atacağı gün belli oldu
GİRİŞ 15.06.2015 09:22 GÜNCELLEME 15.06.2015 09:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Her transfer döneminde Süper Lig’in devleriyle anılan Ronaldinho, bu kez Türkiye’ye geliyor. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in, “Onu yeni stadımız için takıma kazandırmak istiyoruz. Transferin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız” sözlerinin ardında yatan gerçek ortaya çıktı.
 
Uzun süredir Ronadinho transferi üzerinde yoğun mesai harcadığını ifade eden Akbulut’a göre dünyaca ünlü yıldız oyuncunun gelecek sezon Süper Lig’de Antalyaspor formasını giymesi için hiçbir engel kalmadı. 
 
Tribünler dolacak
 
Şartlar konusunda tam anlamıyla anlaşma sağlandığını ifade eden Akbulut, “Ronaldinho’nun menajerliğini yapan abisi Assis, salı günü (yarın) İstanbul’a geliyor. Detaylar tamamlandıktan sonra ise Ronaldinho perşembe günü gelip Antalyaspor’a imza atacak” diye konuştu. Yeni sezonda Süper Lig’de başarı hedefleyen bir kadro kurmak isteyen Antalyaspor, 35 yaşındaki Ronadinho’yu kadrosuna katıp, tribünlere olan ilgiyi de artırma amacında.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 17
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sahibine yaramayan Antalya'ya :)
    Cevapla
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    bence neden olmasın
    Cevapla
  • Sakin 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeni stadyum için alıyorlarmış, sakin olun, endişeye gerek yok . "Yeni stadyum için takıma kazandırmak" ?? Böyle transfer sebebi mi olur? Stadyumun tepesine süs olarak koyacaklar heralde :-)
    Cevapla
  • ferit 8 yıl önce Şikayet Et
    işte sen futboldan bukadar anlıyosun
    Cevapla
  • pukay 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE ' ye de zaten yabancı futbolcu çöplüğü , Adamda göbek olmuş Bizim evin balkonu kadar getirip burada koşturacaksınız öyle mi ? Barca dayken gelseydi ya . Şimdi kimse istemiyor bize geliyor. Türk futbolu böyle ilerlemez . paraya yazık .
    Cevapla
  • almanya 8 yıl önce Şikayet Et
    yakinda sanliurfa spora gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle