Karan ve Özen'de maç yorumu

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, iyi oynamadıklarını ve karşılaşmada doğru pozisyon almakta zorlandıklarını söyledi.

Karan ve Özen'de maç yorumu
Karan ve Özen'de maç yorumu
GİRİŞ 25.04.2015 19:19 GÜNCELLEME 25.04.2015 19:19

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya sahasında 3-1 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, iyi oynamadıklarını ve karşılaşmada doğru pozisyon almakta zorlandıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendi sahalarında arzu etmedikleri bir sonuç aldıklarını ifade etti.

Kazanıp bir çok şeyi halledebilecekleri haftada işi zora soktuklarını vurgulayan Karaman, "Gol yediğimiz dakikaya kadar istekli takım görüntüsü çizdik. Yediğimiz golde ayağımızdaki topu kaptırdık. Rakibin hücumdaki oyuncuları son derece yetenekli. Maç içerisinde bunu çok net gördük" dedi.

Rakibin 10 kişi kaldığını ve bitime 20 dakika kala 3-1'i bulduklarını vurgulayan Karaman, "Sabırlı olup takım olgusunu göstermeliydik. Daha fazla pozisyon üretilip rakibi demoralize edebilirdik. İyi oynamadık, doğru pozisyon alamadık ve beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu hafta maç sonuçlarını bekleyeceğiz. Geleceğe güvenle bakmak yerine biz tersini yaptık. Gerekli dersleri hafta içi çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Son üç maçtır sürekli geriye düştüklerini kaydeden Karaman, şöyle devam etti:

"Geriden gelmek takımı bozuyor. En önemli şey oyunu iyi kritik edebilme ve hatalardan uzaklaşarak iyi yönde geliştirme. Analizleri yapıp çalışacağız. Önce sonuçlara bakacağız. Belki sonuçlara göre alt sıralarla 7 puanlık farkı koruyabiliriz ama bu önemli değil. Kardemir Karabükspor maçında hatalardan arınmalıyız."

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen ise maç öncesi Çaykur Rizespor'un sadece bir puan önünde olduklarını, düşme hattının üzerindeki iki takımın çok zor bir maça çıktığını ifade etti.

Sıralamada kendilerinin altındaki takımların hedefi konumunda olduklarını kaydeden Özen, "Hedef olmaktan kurtulmak isteyen iki takım oynadı. Yer değiştirme durumu vardı. Kaybetseydik alt sıraların ilk hedefi biz olacaktık. Ne olursa olsun hedef olmadan şehre dönmek için mücadele ettik. Oyun olarak tarzımızı değiştirdik. Çok farklı kazanacağımız bir maçı 3-1 kazandık" dedi.

Çaykur Rizespor karşısında bazı oyuncuların gerçek kimliğini yeniden sergilediğine işaret eden Özen, şunları söyledi:

"Scarione inanılmaz oynadı ve goller attı. Arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı. Babel'in üretkenliği ve gayreti çok önemli. Gayret istedik ve o da ortaya koydu. Veysel, İlhan, Donk dikkatli oynadı. En önemli verimi Alparslan'dan aldık. Atılana kadar çok iyi oynadı. İkinci sarı kartı ağır oldu. Genel anlamda iyi bir performans. İhtiyacımız olan üç puanı alarak gittiğimiz için mutluyuz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL