Trabzon'da ortalık bir anda karıştı!

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında yaşananlar, dev maça damga vurdu.

Trabzon'da ortalık bir anda karıştı!
Trabzon'da ortalık bir anda karıştı!
GİRİŞ 20.04.2015 00:27 GÜNCELLEME 20.04.2015 10:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mücadelenin uzatma dakikalarında, orta yuvarlakta Chedjou'nun rakibine yaptığı faul sonrasında ortalık karıştı. Hakem Ali Palabıyık, Kamerunlu oyuncuya sarı kart gösterirken, Chedjou ile Trabzonsporlu oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Bir anda orta yuvarlakta kaleci Muslera ve Hakan Arıkan da dahil tüm oyuncular toplandı ve itiş-kakış başladı. Yedek kulübesinden de oyuncular orta yuvarlağa koştu.

Yaşanan gerginliğin ardından hakem Palabıyık, Özer Hurmacı'ya ikinci sarı kartın ardından kırmızı, Hakan Arıkan, Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu ve Mehmet Ekici'ye sarı kart gösterdi.

Mücadelenin sona ermesinin ardından da Galatasaray'ın idari menajeri ve tercümanı Mert Çetin ile Trabzonspor masörü arasında tartışma yaşandı.

Lig TV'de konuşan Şansal Büyüka da, yaşanan bu gerginlikleri, "Cumhurbaşkanı'nın karşısında kuzu kuzu oturanlar, sahada yine kurt kesildi" şeklinde değerlendirdi.

YORUMLAR 13
  • Necmi 8 yıl önce Şikayet Et
    Oy oy oy iki dost kulüp,birbirini şampiyon ilan eden kulüpler kavga mı etmiş bakayım.Daha Galatasaray Trabzondan çok oyuncu alacak.Şimdi neyin kavgası bu.Lütfen olur mu böyle.Kavga yakışmıyor size.Sizin uğraşacak başka takımınız varken.Çok ayıp çok.Hadi öpün bakayım birbirinizi de barışın.Sene sonunda yine biriniz birinizi şampiyon ilan edeceksiniz kendi kendinize.olmuyor ama.Şampiyon olmasanızda kendi iki takım arasında en fazla puanı olan şampiyon..Tamam mı.Sonra da ilk maçta Şampiyon Hoşgeldin yazısı asılacak..Tamam mı..Her iki takım hep bir ağızdan tamam der ve oyun sona erer:))))
    Cevapla
  • Emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumuhurbaşkanımızı niye bu işe karıştırıyorsun Şansal? ne alaka yani? bundan da Cumhurbaşkanımlızı suçlayın da tam olsun?
    Cevapla
  • şaşmal 8 yıl önce Şikayet Et
    şansal denilen zat niye cumhurbaşkanını polemiğe sokmak istiyor. cins midir nedir.
    Cevapla
  • Gurbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    GS ne zaman dost oldu anlamadım, ilk fırsatta TS nin içini boşalttınız sizin dostluğunuza hiçbir zaman güvenmedik vede ihtiyaç duymadık okadar.
    Cevapla
  • eyup polat 8 yıl önce Şikayet Et
    ulke.futbolu bi yere varmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle