Türkiye bu maça kilitlendi! Muhtemel 11'ler

Bir yanda Karadeniz Fırtınası Trabzonspor, diğer tarafta 4. yıldızı kafasına takmış Galatasaray... Avni Aker bu akşam alev alev yanacak!

Türkiye bu maça kilitlendi! Muhtemel 11'ler
Türkiye bu maça kilitlendi! Muhtemel 11'ler
GİRİŞ 19.04.2015 15:28 GÜNCELLEME 19.04.2015 17:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarında ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, Trabzonspor'a konuk olacak.

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, bugün konuk edeceği Galatasaray'ı yenerek yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor. Galatasaray ise zorlu deplasmandan üç puanla dönerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'tan zirveyi geri almanın hesaplarını yapıyor. Sezonun ilk yarısında rakibine evinde 3-0 kaybeden Galatasaray, bu kez kendisi rakip sahada 3 puan alabilmek için sahaya çıkacak.

Galatasaray takımı, sakatlarının iyileşmesinin ardından uzun bir süre sonra tam kadro olarak bir lig maçına hazır durumda. Koray Günter, Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Tarık Çamdal ve Aydın Yılmaz 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Muhtemel 11'ler;

TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Medjani, Uğur D., Yusuf E., Sefa, Salih, Mehmet Ekici, Özer, Erkan, Cardozo

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak

SAAT: 19.00
YAYIN: LigTV
STAT: Avni Aker
HAKEM: Ali Palabıyık

YORUMLAR 2
  • no name 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi sabri reis göster gücünü
    Cevapla
  • Ölümüne TRABZONSPOR 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi trabzonum..Göreyim senii..İnlet Avni Akerii...Avla Aslanı.. Her zaman yanındayız .. Yensende Yenilsende biz bu renklere sevdalıyız..
    Cevapla