"Emre Belözoğlu'na çok haksızlık ediliyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılan zirvede özellikle Anadolu kulüplerinin kaptanlarının, Emre Belözoğlu'na büyük destek verdikleri öğrenildi.

"Emre Belözoğlu'na çok haksızlık ediliyor"
"Emre Belözoğlu'na çok haksızlık ediliyor"
GİRİŞ 14.04.2015 06:34 GÜNCELLEME 14.04.2015 06:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İlhan Parlak, Gökhan Ünal ve Servet Çetin başta olmak üzere kaptanlar, yakından tanıdıkları Emre’nin saha dışında çok sevilen bir isim olmasına rağmen oluşturulan algı nedeniyle antipatik göründüğünü ifade ederken “Bugün ona yarın bize olabilir. Bunların hiçbirini hak etmiyor” dedikleri ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü’nde gerçekleşen zirvede Anadolu takımları adına konuşan kaptanların F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu için yaptığı açıklamalar gündemde öne çıkan diyalog oldu. İstanbul ve Anadolu’da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları dahil olmak üzere tepkilere ve küfürlü tezahüratlara maruz kalan Emre kendi içindekileri söyleyemeden takım kaptanları derdine yetişti.

Kaptanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Sayın Cumhurbaşkanım, Emre Belözoğlu’na çok haksızlık ediyorlar” diyerek sözlerine başladılar.

‘DÜZELTMEMİZ GEREK’

İlhan Parlak (Kayseri Erciyes), Gökhan Ünal (Balıkesir) ve Servet Çetin (Mersin İY), “Türkiye’de özellikle de statlarımızda başta Emre’ye olmak üzere nefret tohumları atılıyor. Emre aslında saha dışında çok sevilen bir insandır ancak saha içinde birçok kişiye antipatik geliyor. Bunun baş sebepleri arasında TV, gazete ve tribünlerde oluşan algı var. Bizler ve buradaki birçok kaptan Emre’yi yakından tanırız. Yapılan muameleyi kesinlikle hak etmiyor. Şimdilik bu yapılanlar Emre’ye olabilir ancak yarın bize de yapılır. Bugün Emre, yarın biz.”

Bu sözlerin ardından notlarını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Evet toplumdaki algı bizim de en çok dikkatimizi çeken konu. Toplum algısı önemlidir. Üzerinde çalışacağız ve bunu düzeltmek zorundayız” değerlendirmesinde bulunduğu ifade edildi.

Emre'nin de bu uzun konuşmaların ardından “Benim yaşadıklarımı güzel anlattılar ve durumu özetlediler Cumhurbaşkanım” dediği öğrenildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 21
  • ata 9 yıl önce Şikayet Et
    hoppala! sanane emreden?
    Cevapla
  • kimene 9 yıl önce Şikayet Et
    bu habere olumsuz dahi olsa yorum yazmak bana zul geliyor. işte cumhurbaşkanı işte futbol(!).. mazluma dar ağacının bile çok görüldüğü bir ortamda başka türlüsü olamazdı...
    Cevapla
  • ahmed 9 yıl önce Şikayet Et
    görünen köy kılavuz istemez..
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray 1905, Fenerbahce 1907 - Galatasarayin puani 58 Fenerbahcenin 56 - Galatasarayin Sampiyonluk sayisi 19 Fenerbahcenin Sampiyonluk sayisi (biri tam kesinlik kazanmamis) 19. Orada Medyaya bir aciklama yapilacaksa bunu Galatasarayin Kaptani yapar, Fenerbahcenin degil. Soz konusu Devlet ise, bu isler Resmi olur Nokta
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    demekki en az küfredeni emreymiş vah vah destek çıktılarsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle