Fenerbahçe'ye yapılan saldırıda karar verildi!

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 şüphelinin, mahkemeden serbest bırakıldığı açıklandı.

GİRİŞ 08.04.2015 18:45 GÜNCELLEME 08.04.2015 20:22
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırı olayı sonrasında gözaltına alınan Nihat S. ve Emre A., iki gün süren sorgularının ardından çıkarıldıkları adliyede, adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Sürmene Belediye Başkan Rahmi Üstün'ün, adliye binası önünde bekleyenlere Nihat S. ve Emre A. için serbest bırakıldığı kararı verildiğini söylemesiyle sevinç çığlıkları yükseldi. 

İşlemlerin tamamlanmasından sonra adliye binasından çıkan Nihat S. ve Emre A., dışarıda kendilerini bekleyen yakınları tarafından omuzlara alındı. Sürmene Adliyesi önünde sevinç çığlıkları atanlar, Nihat S. ve Emre A.'ya sarılıp "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

YORUMLAR 64
  • musab 9 yıl önce Şikayet Et
    olaya amatör süsü verilmek isteniyor o yüzden tüfek bulunacak yere atılıyor.Yoksa neden 110 km hızla giden bir araca o ucurum kenarında şöfore silah edilir? katliam ve kaos çıkarmak için.eğer gerçekleşse idi; hırs ve düşmanlık yüzünden herkes Trabzon yapmasa da ondan bilecekti çünkü acı ve sinir ve düşmanlık hissi kabarınca akıl doğruyu okuyamayacak ve Fb taraftarları ile Trabzon taraftarlı her yerde birbirini vuracak ligler oynanmayacak tam bir kaos olacaktı.
    Cevapla
  • fener 9 yıl önce Şikayet Et
    yapılanlar Trabzon taraftarı tarafından olmasa da saldırıya sevinen ve ölümler olmasını isteyen bir sürü mahluk var maalesefff
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    melih'e cevap;saçmalama. Bu olayın sonucunda kime faydasının olduğunu bir düşün. Kesinlikle Trabzonspor'a faydası yok.
    Cevapla
  • melih 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlar tamamen ts li Başkanlarıda timsah gözyaşlarında
    Cevapla
  • Objektif 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan Saldırıyı kınıyorum. Bu sldırıyı Trabzonlunun yapmadığına eminim. Ülkeyi karıştırmak isteyen vatan hainleri benceyapmıştır. Çiftiyle ateş olması ve tüfeğin yüz metre ötede bulunması. Amaçları ülkeyi karıştırmak.RTE ülkeyi kalkındırmasını engellemek.
    Cevapla
  • fenerli 9 yıl önce Şikayet Et
    Şımarık trabzon ne olacak senşn bu halin
    Cevapla
  • kuzeyin yıldızı 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık yazık kafaya bak
    Cevapla
  • tuna zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    şu hale bak sanki kahraman sonra ts maletme olayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle