Sürpriz karar! O maçlar hafta içi oynanacak!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Riva'daki toplantının ardından açıklamalar yaptı.

Sürpriz karar! O maçlar hafta içi oynanacak!
Sürpriz karar! O maçlar hafta içi oynanacak!
GİRİŞ 06.04.2015 17:31 GÜNCELLEME 06.04.2015 21:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Albayrak, Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun mesajını iletirken; 31. haftadaki maçların hafta içi oynanacağını duyurdu.

İşte o sözler;

"3.5 saat süren bir toplantı. Üzücü bir olay. Allah kimsenin başına vermesin. Çoluğu çocuğu var, hastahanede yatıyor şoför. Fenerbahçe camiasına ve Türkiye'ye geçmiş olsun diyorum. Milli fırmayı terleten futbolcular var. Ligler ve kupalar bir hafta kaydırıldı. Yarın değil haftaya Manisa'ya gideceğiz. 31. haftada lig maçları hafta içi oynanacak. Bunların olmamasını diliyorum. Özellikle bizler yöneticiler konuşamalarımıza dikkat edersek bu olaylar aza iner. Çoluğumuzu çocuğumuzu kötü şeylerle yetiştirmemiz gerek. Türk futbolu birlik olursa ileri gider."

YORUMLAR 4
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    mesela beyaz tv nin spor kanalı ahmet çakarlı sinan enginli kışkırtıcı programlar kalkmalı futbolculara röportaj yasağı konmalı volkan emre gibi medyada insanları kışkırtacak şekilde konuşulmamalı
    Cevapla
  • yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Spor programları ve gazeteler rüzgar ekti.adamlardan futbol görüntüsü olmadigindan hep başka işlerle gündemde kalmaya calistilar.basarisizlikta hep baskalari suclandi.hakemler günah keçisi oldu.oldu da oldu sonunda bize oluyor.relax lütfen ya.futbol sadece bir oyundur.
    Cevapla
  • cem 9 yıl önce Şikayet Et
    pasolıg geldi şiddet bitecekti hanı nerde şiddetin dozu artı bu federasyon çökmüş ulan istifada etmiyor türk futbolu rahatlasın adamın arkası kuvvetli ne dese oluyor
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticilerin susması yada sadece spor amaçlı konuşmayı öğrenmeleri için böyle kötü şeylermi olması gerekiyor. Ama burası Türkiye demi biri ölecek ki yada bir olumsuzluk olacaktı kendimize çeki düzen verelim.
    Cevapla