UEFA'dan Cüneyt Çakır'ın kararına alkış: Ders olur

Süper Lig hakemlerinin Riva'da dün yaptığı değerlendirme toplantısında Cüneyt Çakır'ın derbide verdiği karar ayakta alkışlandı

UEFA'dan Cüneyt Çakır'ın kararına alkış: Ders olur
UEFA'dan Cüneyt Çakır'ın kararına alkış: Ders olur
GİRİŞ 12.03.2015 10:56 GÜNCELLEME 12.03.2015 17:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çakır, Emenike'nin Olcan tarafından düşürülmesini bariz gol şansı olarak yorumlamamış ve Olcan'ı sarı kartla cezalandırmıştı. UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, kararı, "Tebrikler Cüneyt. Büyük hakem böyle olunur. UEFA bunu ders olarak kayıtlarına alacaktır" sözleriyle yorumladı.

Bu sözler üzerine MHK Başkanı Yusuf Namoğlu başta olmak üzere salondakiler Çakır'ı ayakta alkışladı.


Uilenberg hataları masaya yatırdı!

'Üst Klasman Hakem Semineri' Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde başladı. İlk gün UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, Süper Lig'in son haftalarında dikkat çeken pozisyonları görüntülü olarak hakemlerle paylaşarak eğitim verdi. Seminer, bugün teorik eğitimler ile sürecek.

KAYNAK: ALİ ERDOĞAN - SABAH
YORUMLAR 17
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    topun oyuncuya gelmesi diye birşey yok ikincisi top oyuncuya geliyordu bunu gs nin teknik direktörü bile söyledi üçüncüsü top tam emenikenin önüne düşüyordu.Bundan sonra aradan yada yandan top geldiğinde kaleciyle karşı karşıya kalınca top önde ise yada arkadan tam önüne düşmeden adamı çek kırmızı kart olmayacak yıllardır böyle bir saçmalık görmedim yüzde yüz kırmızı ve bariz gol (ahmet çakar ve erman toroğlu bile dedi bunu)
    Cevapla
  • babali 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar birine iyi demişiseler kötü deyipte kendi bindiği dalı keserlermi ya gözler,nde bozukluk var yada taraf oldukları için böyle yorum yapıyorlar
    Cevapla
  • kasabalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra defansın arkasına atılacak her topta hücum oyuncusu kendisine top gelmeden yerde ve en fazla sarı kart.Çünkü topa hakim değil!!!!!
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bariz gol şansı yok be adam kaleciyle karşı karşıya kalıyor vurursa ya gol yada kaleci kurtarır dahada bariz gol şansı yok diyor , ikincisi neymiş efenim top gelmeden düşürmüşmüş böyle saçmalık mı olur araya pas attı burak a o anda topa değmeden önce alves indirseydi kırmızı olmayacak mıydı geçin bu ayakları hem kırmızı hemde bariz gol şansı hakemi aklamaya çalışmaktan başka birşey değil bu
    Cevapla
  • YaVuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Vurursa gol olmadan önce topun oyuncuya gelmesi gerek, top cok sert geliyor emenikeye topu kontrol edip etmiyecegi belli degil top kontrolunde olsaydi eger kirmizi olmaliydi, veryansin etmissin de hersey aciklanmi nesini anlamiyorsun ilginc!!
    Cevapla
  • bıdıbıdı 9 yıl önce Şikayet Et
    olcan'ın gökhan'a yaptığı kartlık faulü de alkışladılar mı acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle