Fenerbahçe-Trabzonspor maçına damga vuran kare!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası sosyal medyaya düşen bir fotoğraf büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına damga vuran kare!
Fenerbahçe-Trabzonspor maçına damga vuran kare!
GİRİŞ 08.02.2015 10:55 GÜNCELLEME 08.02.2015 16:41
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe-Trabzonspor maçında ev sahibi takım, istatistiklerde büyük üstünlük kurarken, karşılaşma sonrası sosyal medyaya düşen bir fotoğraf büyük ilgi gördü. Sahanın tamamının çaprazdan görüldüğü karede, kaleci Volkan hariç bütün futbolcuların Trabzonspor yarı alanında olduğu görülüyor.
 
FENERBAHÇE'NİN EN ÇOK ŞUT ÇEKTİĞİ MAÇ OLDU

Fenerbahçe 90 dakika boyunca rakip kaleye 28 şut çekti. Fenerbahçe böylece bu sezon Süper Lig’de en çok şut çektiği maçını oynadı. Fenerbahçe 10 kez kaleyi bulurken Trabzonspor maçı 6 şut ve 3 isabet ile tamamladı.
 
Fenerbahçe bu sezon sahasında ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı.
 
Trabzonspor maç boyunca 6 şut çekerken Fenerbahçe ceza sahasından sadece 1 isabetsiz şut çekebildi. Trabzonspor diğer 5 şutunu ceza sahası dışından çekerken 3 kez kaleyi bulabildi.


 

YORUMLAR 23
  • murat yalçın 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe yenmek için uğraşır tek hedef vardır galibiyet. diğer sonuçlar fenerbahçe için başarısızlıktır.diğer 17 takım ya beraberlik için uğraşır yada az farklı bahlubiyet için uğraşır. bu fenerin büyüklüğündenmidir yoksa diğer 17 takımın aciz ve çok küçük olmasındanmıdır?
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım türk futbolundan elini çeksede bizde futbol seyretsek,
    Cevapla
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    bu çok cahilce bir paylaşımış resim bu posizyonu en zayıf takım bile yapabilir,mesela zayıf bir takım frikik kullanır favori takım oyuncuları kendi cezasahasında olur
    Cevapla
  • eymen 9 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu boş işleri fenerbahçeden beraberlik almak için tek kalecimiz yetiyor. o kadar 11 fenerli bir arıkan bile etmedi
    Cevapla
  • h.cetin 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce trabzonu ezdi de 1.5 puanmi aldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle