Tartışılan pozisyona MHK yorumu!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Galatasaray'ın Gaziantepspor maçında hakem Özgür Yankaya'nın hareketi hakkında konuştu.

Tartışılan pozisyona MHK yorumu!
Tartışılan pozisyona MHK yorumu!
GİRİŞ 02.12.2014 14:39 GÜNCELLEME 03.12.2014 06:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada gol öncesi hakem Özgür Yankaya'nın yaptığı ayak hareketi hakkında, "İstem dışı bir hareket" dedi.

Zekeriya Alp açıklamasında, "Galatasaray - Gaziantepspor maçında Özgür Yankaya'nın bir refleks hareketi var, bu hareket uzun yıllar futbolun içerisinde olan insanların yapabileceği istem dışı bir hareket. Özgür hoca ile konuştum, kendisi de istem dışı bir harekette bulunduğunu söyledi. Bunun dışında kendisine daha fazla sorabileceğim bir şey yok.Olmaması gereken bir hareket, hakemler hareketlerine ve konuşmalarına daha fazla dikkat edecekler. Özgür Yankaya'nın bu hareketi istem dışı. Kendisi de bunun farkında. Ben de görünce şaşırdım." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • çağlayan turan 9 yıl önce Şikayet Et
    istem dışı değil tuttuğu takımın gol pozisyonunda bu refleks olur ben trabzon sporluyum o tür pozisyonlarda ayağa kalkıp kafa bile vurur gibi yapıyorum aleyhde penaltı olsa gözlerimi kapatıyorum zekeriye alp hakem hata yapar diyor o zaman thy de pilot da hata yapabilir desin
    Cevapla
  • vız vız 9 yıl önce Şikayet Et
    TS-gs maçında hakem bey YEKTAnın elle oynamasını da istemdişi olarak vermedi herhalde..BAKAR KÖR OLMAK GEREKİR YADAyanlı artıkı hiç kimse tff ye ve mhky itimat etmiyor ...itibar sıfırr......
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    özgür hocayla konuşmuş. kendisi istem dışı bir hareket yaptığını söylemiş miş. futbolun tadını kaçırdınız artık. sizin yüzünüzden maçlar artık tv de bile izlenmiyor. stadyumlar zaten bomboşş
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    ZEKERİYA BEY İLKER MERAL İN FENERBAHÇE YE VERDİĞİ PENALTILARI DA Bİ AÇIKLA.HADİ GÖREYİM SENİ.BU PENALTILAR TESADÜFEN FENER MAÇINA RASLIYOR.HABERİN VAR MI?
    Cevapla
  • Way Bee 9 yıl önce Şikayet Et
    Onurumuz ve şerefimiz futbolun, paranın siyasetin vb. önüne geçmediği taktirde bu alanlarda düzelme beklemeyin. Onur ve şerefi nezaman bayrak gibi dimdik tutarsak işte ozaman bizi kimse yıkamaz. "Futbol herşeydir" diye milletin beynine bir slogan kazıyorlar. Buna karşı biz de "Futbol hiçbirşeydir" diyebilmeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle