Erciyesspor Balıkesir'e patladı!

Erciyesspor ile Balıkesirspor 11. haftada kozlarını paylaşırken sahadan gülerek ayrılan taraf 4-0'lık skorla Kayseri Erciyesspor oldu.

Erciyesspor Balıkesir'e patladı!
Erciyesspor Balıkesir'e patladı!
GİRİŞ 29.11.2014 17:21 GÜNCELLEME 29.11.2014 19:11

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR - BALIKESİRSPOR: 4-0

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Ali Saygın Ögel

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Caner Osmanpaşa, Boye, Mangane, Anıl Karaer, Cenk Ahmet Alkılıç, Sylla, Mehmet Akgün, Murat Yıldırım, Zoua, Edinho

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Okan Alkan, Hasan Hatipoğlu, Kulusic, Bülent Cevahir, Aykut Çeviker, Eray Ataseven, Uğur Akdemir, İlhan Depe, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal

Goller: Dk. 4 Mangane, Dk. 7 Zoua, Dk. 59 Edinho, Dk. 80 Cenk Ahmet (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor)

------------------------------------------------------------------------------

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor ile Balıkesirspor 11. haftada kozlarını paylaşırken sahadan gülerek ayrılan taraf 4-0'lık skorla Kayseri Erciyesspor oldu.

Kayseri'de oynanan maçta iki takım da teknik direktörlerin yoksun oalrak sahaya çıktı. Hafta içinde Bülent Korkmaz ve İsmail Ertekin'in görevlerine son veren bu iki ekip sahada puan savaşı verirken, Kayseri Erciyesspor müsabakadan çok rahat bir oyunun ardından 4-0 galip ayrıldı.

Kayseri Erciyesspor'a galibiyeti getiren golleri, 4. dakikada Kader Mangane, 7. dakikada  Jacques Zoua, 59. dakikada Edinho ve 81. dakikada da Cenk Ahmet attı.

Bu sonucuna ardından Kayseri Erciyesspor puanını 12'ye yükseltirken, Balıkesirspor 5 puanda kaldı.