Demirkol: Trabzonspor'un iyi oyuncularını al...

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Anderlecht-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Demirkol: Trabzonspor'un iyi oyuncularını al...
Demirkol: Trabzonspor'un iyi oyuncularını al...
GİRİŞ 27.11.2014 12:20 GÜNCELLEME 27.11.2014 12:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

"Gidersin Prandelli'ye 'Hocam olmuyor, bize de git diyecekler' dersin. Sonunda uzlaşırsın...Hoca durumun farkında değil. Ona başka şey söyleniyor. 'Devam ediyoruz' deniliyor Prandelli'ye... Bunun nedeni hoca bulunamıyor olabilir. Mayısta bu yönetim gidecek. Nedir normali işin. Fatih Hoca yönetim değiştiğinde istifasını verirdi. Prandelli parlak bir teknik direktör değil. İyi bir adam. Galatasaray'a başarı getirmez. Yeniden Prandelli ile bir başlangıç yapılamaz. Yönetim, Abdurrahim Albayrak'ın imajıyla takımı toparlayacağını düşündü.

'Kimsenin itiraz edemeyeceği bir teknik direktör getirilebilir mi?'
 
Yönetimin de çıkmazları var. Fatih Terim gider, Hiddink gelir. Fatih Terim gider, Mancini gelir. Ağır adamlar gelmesi lazım. Mancini gitti, Prandelli geldi. İtalyanlar gitti geldi denir. Böyle bir adam getirebilir misin Prandelli'nin arkasından. 5 Mayıs'ta gidecek bu yönetim. Kimsenin itiraz edemeyeceği bir teknik direktör getirilebilir mi? Mali yıl denen mevzu var ya. Onu da bekliyor olabilir. Yılbaşı geçsin, ondan sonra hoca değiştirebilirler. Şu Albayrak'ın teknik direktör Prandelli'nin arkasından bakışını bir daha görmemiz lazım.
 
'Galatasaraylı oyuncular yerel'
 
Hamit doğru söylüyor. Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Bruma... Bu oyuncular böyle oynamaz. Hakikaten şeffaflar ya. Bir şeyler yapmaları lazım. Kötü oynasan, bu kadarı olmaz. Selçuk gittikçe kaybediyor. Hala çok önemli bir oyuncu. Ama böyle gitmez. Selçuk'un seyirciden daha fazla oyuna uzak olduğu kesin. Furkan 24 yaşında. Bu seviyede maçta oynayamaz. Şampiyonlar Ligi başka bir şeydir. Bazı oyuncular orada doğar. Yerellik başka bir şey. Uluslararası olmak, bir de evrensel olmak vardır. Evrensel olanı, her yerde iyi oynayanıdır. Mesela Boca Juniors'ta da Fenerbahçe'de de mükemmel oynar. Galatasaraylı oyuncular evrensel değil. Yerel oyuncular. Selçuk çok kötü, rezalet...
 
'Trabzonspor'un iyi oyuncularını al, şampiyon ol, böyle bir şey var mı?'
 
Scout sisteminde Galatasaray'ın büyük problemi var. Aritmetiği, yüzdesi vardır bu işin. Trabzonspor'un iyi oyuncularını al, şampiyon ol. Böyle bir şey var mı? Birinci golde Telles ne yapıyor, bana söylesene. Birbirlerine topu bırakıyorlar. Bunu Prandelli sana söylemeyecek ki. 12 yaşından beri öğrendiğin senin mesleki, temel bilgin. Telles'in M'bemba ile hiç ilgisi yok. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde ortak olduğu bir maç olmadı. 

YORUMLAR 3
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin scoutu kadar rezalet scout gormedim dunyada, Ya ben dunya takimiyim diyorsun, dunyanin hic bir yerinden genc yildiz yetenegi kesfedemiyorsan, demekki sen yerel takimisin, bu takim bitmis ALMAN yada HOLLANDA ekolu getirilmesi lazim ama KOKTEN yani 1000 sene gecsede degismeyecek!!!! Ama kafa yok ki
    Cevapla
  • tuncay aksu 9 yıl önce Şikayet Et
    lafım sürmeneli'ye.. bu trabzonlularında aklı fikri fenerbahçe'de.. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • sürmeneli 9 yıl önce Şikayet Et
    bencede cok haklısın cenk bey bak fenerbahceye nasılda 18 lık yıldız hollandalı kuyt a formayı gıydırdı
    Cevapla