Beşiktaş - Sivasspor maçı hangi gün saat kaçta?

Beşiktaş, Sivasspor ile karşılaşıyor. Beşiktaş - Sivasspor maçı hangi gün ve saat kaçta oynanacak? Beşiktaş maçı nerede oynanacak?

Beşiktaş - Sivasspor maçı hangi gün saat kaçta?
Beşiktaş - Sivasspor maçı hangi gün saat kaçta?
GİRİŞ 17.10.2014 14:51 GÜNCELLEME 17.10.2014 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Sivasspor mücadelesine çıkıyor. Beşiktaş yönetiminin aldığı karar ile Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

Beşiktaş - Sivasspor mücadelesi 19 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve Lig TV'den yayınlanacak.

Roberto Carlos'tan Beşiktaş'a gözdağı

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Koşunun ardından "core egzersizleri" yapanfutbolcular, 4'e 2 top kapma çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ümit Kurt ve Manuel Da Costa, sakatlığı nedeniyle Fas Milli Takımı aday kadrosundan çıkarılan ve Fransa'da tedavisine devam edilen Aatif Chahechouhe ile hafif sakatlığı olan Burhan Eşer katılmadı.

Carlos, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli takımlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık maçı oynamayacaklarını, fiziksel, taktiksel ve teknik antrenmanlar yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını Ankara'da Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamayı planladığının sorulması üzerine Carlos, "Nerede oynarsak oynayalım, elimizden gelen en iyi oyunu oynayıp galibiyet almaya çalışacağız" dedi.

Her maçın kendilerini geliştirmek için fırsat olduğunu dile getiren Carlos, Beşiktaş karşılaşmasını da bu şekilde değerlendirdiklerini kaydetti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Beşiktaş sen benim herşeyimsin
    Cevapla
  • buse 9 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Beşiktaş sen benim herşeyimsin
    Cevapla