Olimpiyat'ta çok tartışılacak karar

Beşiktaş ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği maçta verilen bir ofsayt kararı tartışmaya sebep oldu.

Olimpiyat'ta çok tartışılacak karar
Olimpiyat'ta çok tartışılacak karar
GİRİŞ 27.09.2014 22:43 GÜNCELLEME 28.09.2014 18:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Beşiktaş-Eskişehirspor mücadelesinde çok tartışılan bir pozisyon yaşandı.

Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğünün bulunduğu 28. dakikada, Eskişehirspor'un kaleyi bulan bir topu, öncesinde ofsayt olduğu gerekçesiyle gol olarak geçerlilik kazanmadı.

Kırmızı-siyahlılarda Arjantinli golcü Funes Mori, defansın arkasına sarktı ve sağ çaprazdan yakın direğe doğru yaptığı vuruşta ağları buldu, ancak maçın yardımcı hakeminin kalkan ofsayt bayrağının ardından gol verilmedi.

Bu kararın ardından Eskişehirsporlu oyuncular, maçın hakemi Çağatay Şahan ve ofsayt bayrağı kaldıran yardımcı Volkan Narinç'e itirazlarda bulundu. Öte yandan eski hakem Bünyamin Gezer de pozisyonun ofsayt olmadığını belirten bir yorum paylaştı.

YORUMLAR 3
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    hakem şöyle düşünüyor bjk nın golünü vereyim es esin golünü vermeyin ya ofsaytsa hafta boyu beni asarlar ama esesin golünü yersem o akşam konuşulur biter kariyerimede zarar gelmez..aynen düşünce bu..allah sizi bildiği gibi yapsın korkaklar sizi...
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    emir sen ne diyon ya ?
    Cevapla
  • emir mehmed 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu kardeşim ortalık kangölü.insanlar hala paralel merkez medya ne derse ona inanıyor. neden mi? cünkü futbolla,seksle uyusturulmus beyinler, düşünemeyen kafalara sahipler. düşürün şu futbolü, şeytan oyununu gündemden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla