Kartal zorlu Bursa deplasmanında

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü hafta mücadelesinde bu akşam Bursaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kartal zorlu Bursa deplasmanında
Kartal zorlu Bursa deplasmanında
GİRİŞ 22.09.2014 05:18 GÜNCELLEME 22.09.2014 05:18

Ligde Rizespor'la ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Asteras Tripolis'le 1-1 berabere kalarak beklentilerin gerisinde kalan Siyah-Beyazlılar'ın, Bursa karşısından mutlak üç puanla ayrılarak takımın üzerindeki olumsuz havayı dağıtmak için çaba göstereceği öğrenildi.

Yeşil- Beyazlılar'ın ligde Galatasaray ve Gençlerbirliği'yle oynadığı maçları geçen haftadan beri analiz eden takımın başarılı teknik adamı Slaven Bilic'in, Bursa'ya karşı ilk kez Demba Ba ve Jose Sosa ikilisine birlikte görev vereceği bildirildi.

Senegalli yıldızı tek forvet olarak sahaya sürmeyi planlayan 46 yaşındaki çalıştırıcının, takımın kanat oyuncuları Gökhan Töre ve Olcay Şahan'dan daha fazla rakip ceza alanına girip Demba Ba'ya pozisyon yaratmaları konusunda uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

'KENDİNİ GÖSTER SOSA'

Siyah-Beyazlı formayla ilk maçına sonradan dahil olduğu Asteras Tripolis karşısında çıkan Arjantinli yıldız Jose Sosa'ya ilk 11'de görev verecek olan Bilic'in, başarılı oyuncuya kritik karşılaşma öncesinde telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

Sol üst ön adalesindeki sakatlığını tamamen atlatan 29 yaşındaki yıldızla Bursa sınavıyla ilgili özel olarak konuşan Hırvat teknik adamın, "İlk kez 11'de maça çıkacaksın. Bursa mücadelesi hem ligdeki durumumuz için kritik bir önem taşıyor hem de senin kendini göstermen için önemli bir şans" diyerek oyuncusundan beklentisini dile getirdiği bildirildi.

Bursaspor'un muhtemel ilk 11'i: Harun, Şener, Civelli, Serdar, Aziz, Belluschi, Traore, Volkan, Ferhat, Josue, Fernandao

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Cenk, İsmail, Franco, Sivok, Serdar, Gökhan, Atiba, Sosa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba