UEFA'dan Trabzonspor'u şoke eden cevap!

UEFA, F.Bahçe'ye talimatlardaki müeyyideleri uygulamayan TFF'ye niçin baskı yapmadığı sorusuna cevap verdi.

UEFA'dan Trabzonspor'u şoke eden cevap!
UEFA'dan Trabzonspor'u şoke eden cevap!
GİRİŞ 16.09.2014 09:30 GÜNCELLEME 17.09.2014 00:21
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İngiliz gazeteci Nick Harris, Türkiye'deki şike olayları için bir yazı hazırlamak üzere UEFA'ya yanıtlaması için bazı sorular yöneltti. Harris'in, "UEFA'nın TFF'nin kendi talimatnamelerinde yer alan cezai müeyyideleri F.Bahçe'ye uygulamadığı gerekçesiyle TFF'ye baskı yapması gerektiği yönünde görüşler var. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna UEFA, "Özerklik kanunu uyarınca ulusal federasyonlar verecek oldukları cezaya kendileri özgürce karar verirler. UEFA prensip olarak sadece kendi düzenlemiş olduğu organizasyonlarla ilgili karar alır" yanıtını verdi. Bu cevabın, bordo-mavili kulübün 2010-11 sezonu şampiyonluğunun kendisine verilmesi için UEFA'nın TFF'ye müdahale etmesi yönündeki şikayetine de emsal teşkil edeceği ileri sürüldü.



Fener'e 2 senelik ceza yeterli

UEFA, ayrıca CAS'a F.Bahçe ile ilgili itirazda bulunulmamasıyla ilgili F.Bahçe'ye verilen 2 senelik cezanın yeterli görülmesini gerekçe gösterdi. Şenes Erzik ve Mehmet Ali Aydınlar'ın F.Bahçe lehine lobi yaptıkları iddiaları içinse, "UEFA Disiplin Kurulları kararlarını özgürce alır" dendi. 

YORUMLAR 20
  • karayılan 9 yıl önce Şikayet Et
    fifa nın eli kulağındadır. fenevbahçeliler yine yanlış anons yanlış anons
    Cevapla
  • trabzon'un başarısı ortada 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarın bir köy takımına elenip Türkiye'ye gelir.
    Cevapla
  • Bazı aklı evveller 9 yıl önce Şikayet Et
    UEFA'nın ne demek istediğini anlamamışlar, yada ar, edep, haya bunlarda hak getire. Kardeşim UEFA diyorki Fenerbahçe şike yaptığı için tarafımızdan cezalandırılmıştır. Şimdi alın o kupayı nerenizde saklarsanız saklayın. Şikenin dürüst insanlardaki karşılığı şerefsizliktir. Ülkemizde hatta çoğu Avrupa ülkelerinde Şike denilince akla Fenerbahçe geliyor.eee daha ne diyelim...
    Cevapla
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kırık plak gibidirler takıldı mı öyle kalırlar.Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi Hızır idi yunus idi Hızır idi Yunus idi bu böyle süreeer gider yıl olur 2061 Şunu o beyinciğinize sokun 2010-2011 yılı şampiyonu FENERBAHÇE Siz yönetiminize önce şunu sorun 2010-2011 sezonundan sonra neden böyle oynuyoruz neden ortada Şike koydum tavaya başladı zorlamaya.
    Cevapla
  • Hem Suçlu Hem Güçlü 9 yıl önce Şikayet Et
    Şike soruşturmasında şike yapmayan tek kulüp çıkmamış, ancak hedef fener olduğu için onun üzerine gidilmiş. Şike dosyasını hazırlayan zatın şu an bütün dosyaları tek tek çürütülüyor... Bu dosyanın devam etmesi ise siyasi bir tercih. Adli bir durum değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle